Буде як із картинки: удобріть перець цим розчином, і отримайте шикарний урожай

Читать на русском
Автор
29353
Підживлення, яке реально ефективне
Підживлення, яке реально ефективне. Фото Freepik

Корисні поради досвідчених городників.

Висаджуючи розсаду перцю, кожен городник мріє збирати великий урожай солодких та смачних плодів. Однак, щоб досягти такого результату, потрібно трохи піднапружитися і добре доглядати свої рослини.

Як зазначає портал prostoway, одним із важливих критеріїв для отримання хорошого врожаю є правильне підживлення. Скористайтеся цим рецептом і насолоджуйтесь смачним і великим перцем.

Чим удобрити перець для гарного врожаю

Через кілька тижнів після посадки перцю бажано удобрити його суперфосфатом та сечовиною. Для цього в 10 л води розчиніть 2 чайні ложки сечовини та суперфосфату. На 1 рослину достатньо 1 л розчину. Також можна розвести з водою пташиний послід у співвідношенні 1:20. Однак із цим добривом варто бути дуже обережним, щоб не обпалити коріння рослини.

Коли перець почне цвісти – підживлюйте їх розчином аміачної селітри. У 10 л води розведіть 10 г аміачної селітри, 25 суперфосфату та 25 г сірчаного калію. Під кожний кущ потрібно внести 1 л розчину.

Раніше "Телеграф" розповідав, навіщо садити поруч моркву та цибулю. Дуже хитрий спосіб, який варто знати городникам-початківцям. Також ми писали, у чому користь активованого вугілля на дачній ділянці. Ці чорні пігулки можуть бути корисні всім городникам та садівникам.