Залишається тільки змиритися: ці знаки Зодіаку скоро чекають фінансові втрати

Читать на русском
Автор
684
Овни, Діви, Терези та Скорпіони можуть втратити гроші на цьому тижні
Овни, Діви, Терези та Скорпіони можуть втратити гроші на цьому тижні. Фото pikabu.ru

Проблеми фінансового плану можуть виникнути вже з дня на день

Початок серпня 2023 року принесе фінансові труднощі одразу для чотирьох знаків Зодіаку — на них чекають втрати грошей та проблеми на роботі.

Цими знаками є Овен, Діва, Терези та Скорпіон, говорить фінансовий гороскоп Таро, складений на тиждень до 6 серпня включно.

Овнам випала Десятка жезлів

На Вас незабаром може обрушитися ціла купа фінансових втрат і буде незрозуміло, чим усе закінчиться, — карта радить просто змиритися і прийняти факт, що доведеться вирішувати ці проблеми.

Дівам випав Повішений

Вас ось-ось може чекати втрата житла та роботи, може виникнути необхідність керуватися рахунками, через що вільних грошей на себе не буде. Не підписуйте нічого бездумно, є ризик стати жертвою фінансової махінації.

Терезам випала перевернута Шістка мечів

У цьому положенні карта говорить про нерозв’язність проблем, швидше за все справа закінчиться невдачею, домовитися не вийде і становище стане безвихідним. Якийсь крок вами був зроблений невірно, якщо це можливо, спробуйте повернутися на вихідні позиції.

Скорпіонам випала перевернута Шістка жезлів

У цьому положенні карта каже, що на тижні Ваш успіх може піти у Вас з-під носа і дістатись комусь іншому.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку в плані грошей і роботи до кінця серпня за картами Таро.