Яку дешеву крупу розсипати на помідори, щоб вони виросли м’ясистими

Читать на русском
Автор
28626
Помідори будуть великими та соковитими
Помідори будуть великими та соковитими. Фото Freepik

Розкрито секрет потужного добрива для томатів

Хороший урожай помідорів залежить від кількох ключових факторів: правильного вибору часу для посадки, правильного догляду за томатами та підживлення. Важливо використовувати відповідні добрива, які відповідатимуть потребам рослини у різні періоди її розвитку.

У серпні досвідчені городники розсипають городом одну дешеву крупу, завдяки чому ділянку завалюють великі і м’ясисті помідори. Про це пише ukr.media.

Як підгодувати помідори

Можна просто розсипати подрібнені вівсяні пластівці навколо кущів томатів, після чого акуратно внести їх у ґрунт за допомогою граблів та полити грядки.

Рецепт підгодівлі на основі вівсянки

Для створення цього підживлення необхідно взяти 500 грамів дрібно подрібненої вівсянки. Після цього слід залити крупу 10 л теплої води і дати їй настоятися протягом 5 днів. Отриманий розчин слід застосовувати для поливу томатів раз на два тижні. Для кожного куща потрібно 500 мл цієї настойки.

Вирощування помідорів на городі не становить особливих складнощів. Головне – стежити за підгодовуванням рослин та боротися зі шкідниками, а також правильно організовувати полив помідорів.