Неначе щойно з магазину: у чому замочити кухонні рушники перед пранням

Читать на русском
Автор
145417
Кухонні рушники будуть як новенькі
Кухонні рушники будуть як новенькі. Фото Pixabay

Швидкий та простий спосіб ефективно випрати кухонні рушники

Повторіть цей простий спосіб, і тоді навіть найзасаленіші плями, які не відійшли з кухонних рушників після прання в машині, зникнуть повністю. Це дуже корисна і ефективна порада для всіх чистюль.

Перш ніж відправити речі на прання, кухонні рушники потрібно замочити у спеціальному розчині. Він підходить як для білих, так і для кольорових тканин, пише cpykami.

У чому замочити рушники перед пранням: рецепт розчину

У таз вилийте гарячу воду з чайника (при необхідності долийте більше води, якщо у вас багато рушників). Додайте 2 столові ложки рослинної олії, 1 столову ложку солі, 2 столові ложки соди та 2 столові ложки будь-якого відбілювача. Візьміть порцію прального порошку, яку ви зазвичай використовуєте для прання в пральній машині (можна також використовувати гель-порошок). Додайте 1 столову ложку рідкого мийного засобу для посуду.

Рушники помістіть у цей розчин і залиште їх на ніч для замочування. Після цього проведіть прання в машинці, як завжди, потім висушіть їх і використовуйте за призначенням.

Раніше ми розповідали, в чому замочити рушники, щоб раз і назавжди вивести засалені плями. Також "Телеграф" писав, як відіпрати найзасаленіші кухонні рушники.