Залишила ходунки на землі: 104-річна бабуся зробила рекордний стрибок із парашутом (відео)

Читать на русском
Автор
Бадьора бабуся вирішила встановити світовий рекорд
Бадьора бабуся вирішила встановити світовий рекорд. Фото Getty Images

Жінка вирішила встановити рекорд Гіннесса і стрибнула з парашутом у свої 104 роки

104-річна Дороті Хоффнер із Чикаго стала найстарішою людиною у світі, яка здійснила стрибок з парашутом. Жінка вирішила встановити рекорд, як найстаріша людина на землі, яка здійснила стрибок.

Свої ходунки, за допомогою яких бабуся пересувається землею, вона залишила біля літака, а сама піднялася на борт. Сталося це на аеродромі Skydive Chicago в Оттаві, штат Іллінойс.

Звичайно, з метою безпеки Дороті Хоффнер здійснювала політ із парашутом у супроводі досвідченого тандемного джемпера Дерека Бакстера. Судячи з кадрів, старенька була в захваті від такої пригоди і залишилася задоволена.

Варто зазначити, що подивитися на авантюру 104-річної старенької та її встановлення рекорду Гіннесса, зібралося чимало людей. Серед присутніх були знайомі та друзі Дороті Хоффнер.

Після вдалого завершення стрибка з парашутом щаслива бабуся весело помахала руками натовпу, який зібрався її підтримати.

Раніше "Телеграф" розповідав про незвичайний рекорд Гіннесса, який побила найнижча корова. Зростання тварини справді вражає.