Сантехніка викликати не доведеться: як легко впоратися із засміченням у раковині

Читать на русском
Автор
6785
Харчова сода допоможе впоратися навіть із найсерйознішою закупоркою
Харчова сода допоможе впоратися навіть із найсерйознішою закупоркою. Фото akvilon.ua

Все, що потрібно для прочищення труб, знайдеться на кожній кухні

З проблемою засмічення раковини на кухні може зіткнутися кожна господиня, і тому знання, що робити в такій ситуації точно не завадять. Проблема може полягати ще в тому, що гарний сантехнік не зможе прийти в потрібний момент.

Однак прочистити труби можна і за допомогою підручних засобів, що є на кожній кухні. Це не лише швидко, а й економно, інформують "Бєлновини".

Як швидко позбутися засмічення в раковині

Якщо ваші труби із пластику, можна спробувати впоратися із засміченням за допомогою найелементарнішого методу – гарячої води. Для цього необхідно повільно влити в злив вісім склянок окропу. Після цього потрібно почекати дві години та повторити процедуру. Швидше за все, проблему буде вирішено.

Але, якщо ні, необхідно зробити содово-сольовий "коктейль". Для цього необхідно взяти склянку соди та склянку солі та по черзі всипати їх у злив. Після цього необхідно влити чотири склянки гарячої води, прикрити злив та почекати близько 10 хвилин. Потім потрібно влити ще 4 склянки гарячої води. Такий метод безпечний навіть для труб із пластику.

А щоб очистити мікрохвильову піч від забруднень можна використовувати засоби, що є в кожному будинку. Ці методи допоможуть впоратися як із середніми, так і з сильними забрудненнями.