Як вигнати павуків із дому без хімії: лайфхак із лимонною шкіркою

Читать на русском
Автор
Павуки не люблять лимонів
Павуки не люблять лимонів. Фото Колаж Главред, фото flickr

Проженете павуків із квартири та дачі

Господині, помітивши збільшення кількості павуків у будинку, намагаються з ними боротися за допомогою ретельного прибирання. Хоч ці членистоногі комахи й не шкідливі, та сусідство з ними є не надто приємним.

Поки одні власниці осель влаштовують генеральне прибирання, інші використовують лайфхак, який проганяє небажаних гостей. Для цього можна використати лимонну шкірку, пише newsyou.info. З нею швидко, легко і просто справитися із проблемою.

Як застосовувати лимонну шкірку

Як з’ясувалося, цитрусовий запах не до вподоби набридливим комахам, які снують павутину в кутках кімнат. Тому лимонна шкірка ідеально підійде для боротьби з ними. Аби їх позбутися, необхідно очистити лимон від шкірки так, щоб отримати її великий суцільний шматок. Ним натерти поверхні, а також підвіконня в будинку. Цитрусовий аромат відлякуватиме непроханих гостей і вони не селитимуться у домі. Разом з тим, отримаєте ще одну вигоду: насолоджуватиметеся приємним лимонним ароматом.

Інші прості способи вигнання павуків

Окрім лимонного лайфхаку, існують інші прості способи боротьби з цими членистоногими. Під час ретельного прибирання особливу увагу приділіть ванній та кухні, через те, що це їхні найулюбленіші місця "проживання". Наприклад, на дачі можна заклеїти за допомогою спеціальних засобів шпарини в дерев’яних вікнах. Тоді павуки не зможуть потрапити всередину житла.

Раніше "Телеграф" розповідав, як прогнати міль із квартири. З нашими порадами ви швидко наведете лад у своїй оселі.