Чим швидко відмити чайник з нержавіючої сталі: досвідчені господині поділилися секретом

Читать на русском
Автор
887
Відмити чайник від накипу допоможе лимонна кислота
Відмити чайник від накипу допоможе лимонна кислота. Фото Unian.net

Копійчаний засіб знайдеться в кожному домі

Чайником ми користуємося щодня. Часом на його внутрішніх стінках може утворюватися накип, від якого не завжди просто позбутися.

Однак копійчаний засіб, що є в кожному будинку, допоможе розв'язати проблему — йдеться про лимонну кислоту. Як це зробити, розповідають "Бєлновини".

Як відмити чайник від накипу

Щоб чайник блищав як новенький, а від накипу не залишилося і сліду, потрібно наповнити його водою і додати чайну ложку з гіркою лимонної кислоти. Після цього потрібно edsvryenb його і довести воду до кипіння, а потім залишити на 5-7 хвилин. Не забудьте вилити воду з кислотою, ретельно прополоскати чайник під проточною водою, а потім ще раз прокип’ятити зі звичайною водою, яку також вилити після.

Також можна приготувати чудо-засіб, який очистить пристрій ззовні. Для цього необхідно змішати 3 столові ложки харчової соди, стільки ж перекису водню та додати до них 1 столову ложку засобу, призначеного для миття посуду. Цю кашку потрібно нанести на стінки чайника та залишити на 20 хвилин, після чого почистити жорсткою стороною губки.

Раніше "Телеграф" розповідав про інший корисний трюк, який незамінний під час прибирання кухні. За допомогою перевіреного лайфхака ви легко очистите сковороду від жиру і плям від їжі, що пригоріла.