Баф чи балаклава кращі за шарф: блогерка з Норвегії порадила, що краще обрати на зиму

Читать на русском
Автор
Об'ємний шарф — не найпрактичніший вибір взимку
Об'ємний шарф — не найпрактичніший вибір взимку. Фото Freepik

Баф — це альтернатива шарфу, у вигляді труби з тканини, на зиму найчастіше з товстого флісу чи мериносової вовни

Зимова погода може бути зовсім несприятливою. Іноді доведеться жертвувати красою та модою заради комфорту. Однак навіть довгий теплий шарф не може бути гарантією того, що ви не замерзнете.

Блогерка Анна Голдман, яка мешкала в різних країнах світу поділилася своїми порадами, як краще вдягатися у холодних кліматах на кшталт Норвегії. Дівчина радить обирати не шарф, а баф або балаклаву для того, щоб зігрітися взимку. Анна певний час жила у Норвегії, тож зазначає що балаклава знадобиться при довгих прогулянках на природі або ж в разі сильного вітру в мороз. Зверху балаклави блогерка радить надівати невелику лижну шапочку.

Що ж до бафу, то вона вважає його більш практичним аніж шарф, адже він не потребує постійного поправляння чи перев'язування. Також баф можна підняти аж до очей для того, щоб закрити половину обличчя в разі посилення морозу чи вітру.

До переваг бафу вона також відносить можливість скрутити його на шиї і не знімати в приміщенні. Таким чином деталь гардероба не загубиться. Що ж до шапок для комбінації з бафом, Анна вважає найкращим варіантом максимально утеплені і демонструє в'язану вовняну шапку на флісі.

Раніше "Телеграф" розповідав, які бувають наповнювачі для зимових курток. Вони відрізняються натуральністю, щільністю та легкістю в догляді.