Що покласти у пральну машину, щоб швидко висушити речі: незвичайна хитрість

Читать на русском
Автор
3748
Хитрий прийом, який спростить життя
Хитрий прийом, який спростить життя. Фото lifehacker

Мало хто знає про такий лайфхак

Буває так, що екстрено потрібно висушити щойно випрану річ, а сушильної машини вдома немає. На допомогу прийде звичайна пралка, в яку потрібно покласти лише один предмет. Ми вже розповідали, як сушити речі восени та взимку, а сьогодні ділимося порадами, як швидко висушити щойно випрані речі.

Як виявилося, у сушінні речей допоможе ваша ж пралка, пише unian.net. Потрібно лише покласти в барабан махровий рушник, а можна і не один.

Як швидко висушити речі

Після прання, дістаньте з машини випрані мокрі речі, візьміть те, що потрібно висушити в першу чергу і киньте назад в барабан. А потім відправте туди сухий махровий рушник або навіть кілька. Потім виставте в машині режим інтенсивного віджиму. Обертаючись у барабані, мокра річ віддасть всю вологу сухому рушнику і ви дістанете її практично сухою. Наприкінці, якщо потрібно, можна досушити ще й праскою.

Ще один спосіб прискорити сушіння речей, це використання радіатора. Однак, у жодному разі не вішайте речі на сам радіатор. Потрібно вішати мокре прання біля нього на спинку стільця або на вішалці. Те саме і зі звичайними батареями в будинку — не вішайте одяг прямо на батарею, а краще біля неї, щоб була циркуляція повітря.

Раніше "Телеграф" розповідав, як швидко висушити речі за допомогою морозилки. Навіть товстий одяг висохне дуже швидко.