Зимовий манікюр: оригінальні ідеї для вишуканих модниць (фото)

Читать на русском
Автор
1854
Святковий манікюр Новина оновлена 23 листопада 2023, 17:30
Святковий манікюр. Фото instagram.com/novogodnie_nogti/

Варіантів зимового манікюру дуже багато, все залежить від смаку та настрою

Відчути себе королевою та вдало доповнити свій образ може будь-яка жінка. А взимку варто не забути про доречний дизайн своїх нігтиків за допомогою гель-лаку, який захищає тонкі та ламкі нігті, це дуже надійний спосіб зміцнити їх та прикрасити.

"Телеграф" пропонує різні варіанти манікюру, які гарно вплетуться у ваш зимовий образ. Узимку традиційно пастельні відтінки займають першість в дизайні манікюру.

Теплий зимовий

Для дівчат, які все-таки обирають класичний стиль та не дуже полюбляють яскраві кольори – білий або молочний варіанти манікюру – саме те, що потрібно. Такі нігті мають природній вигляд та підійдуть під будь-який одяг та настрій.

Ніжно і ненав'язливо

Яскравий червоний

Відтінки червоного кольору популярні в будь-яку пору року. А взимку він асоціюється із яскравими кульками на ялинці, пакунками червоного кольору, шкарпетками-торбинками для сюрпризів.

Червоний завжди в моді

Смугаста карамель

Нігтики карамельного кольору також гармонійно вписуються у зимові варіанти. Однотонні, смугасті, з оленями, сніжинками – завжди мають красивий вигляд. Кольори кави з молоком подарують відчуття затишку та комфорту.

Олені на карамельному тлі - доволі оригінально

Оксамитовий чорний

Якщо ви бажаєте контрасту, то спробуйте чорний колір нігтів. На такому тлі світлі та блискучі сніжинки матимуть святковий вигляд. Та нагадуватимуть, що ось-ось і свято постукається у вам дім.

Чорний і смугастий - красиво

Раніше "Телеграф" писав про яскраві ідеї новорічних образів. Варіантів новорчіного гардеробу — безліч.