Місячний календар на грудень 2023 року: п’ять кращих днів для вдалої стрижки (інфографіка)

Читать на русском
Автор
8580
Вдала стрижка у грудні залежить від Місяця
Вдала стрижка у грудні залежить від Місяця. Фото Freepik

Розповідаємо, коли краще стригтися у грудні 2023 року, щоб не зіпсувати зачіску

Енергія Місяця, цього чарівного супутника містичних ритуалів та езотеричних вірувань, і справді надає певний вплив на фази життя людини. Принаймні у цьому клієнтів запевняють деякі майстри перукарської справи. Спираючись на багаторічний досвід, фахівці роблять висновки, що зроблені на Місяць, що росте, модні зачіски сприятливо впливають на структуру і здоров’я волосся. А на спадний — навпаки, послаблюють та уповільнюють їхнє зростання.

"Телеграф" публікує докладний календар для основних процедур, які ви можете захотіти провести з волоссям у грудні. Прокручуйте нижче, щоб привести свій план у відповідність до місячного календаря.

Коли у грудні можна стригти та фарбувати волосся

Здорове та слухняне волосся буде у вас після стрижки, зробленої 14, 15, 22, 23 та 24 грудня. Так, сприятливих днів лише п’ять, тому не варто тягнути із записом до майстра. Особливо враховуючи майбутні новорічні корпоративи та свята.

Якщо ви не потрапите в ці дні в перукарню, не впадайте у відчай — залишається ще чотири дні, які особливо ніяк не відбиваються на результатах стрижки. Це 6, 25, 26 та 31 грудня.

Місячний календар для стрижки на грудень 2023 року
Коли краще стригтися у грудні 2023 року

Інші дні, на жаль, за місячним календарем вважаються невдалими для стрижки. З іншого боку, в золотих руках будь-яка справа виходить гарно і майстерність вашого перукаря цілком може посперечатися з будь-яким впливом, в який вірять езотерики.

Коли можна фарбувати волосся у грудні — точні дати

Щоб пофарбувати волосся, місячний календар називає сім гарних днів. Це 14, 15, 22, 23, 24, 25 та 26 грудня.

Фарбування волосся за місячним календарем
Коли фарбувати волосся у грудні

Коли краще завивати волосся – місячний календар

Це 6, 14, 15, 22-24, 31 грудня. Згідно з фазами Місяця, зроблена цими днями завивка триматиметься довше і вкладатиметься краще.

Коли краще завивати волосся
У грудні багато днів, що підходять для завивки

Щоб змінити імідж або вибрати нову зачіску, ознайомтеся з місячним календарем днів, які найбільш підходять для цих процедур. Нейтральні дні не вплинуть на результат — все в руках майстра.

Нова зачіска буде кращою у ці дати
Вдалі дні для нової зачіски
Коли у грудні міняти імідж
Сприятливі дні для зміни іміджу

"Телеграф" раніше розповідав, які зачіски цього сезону зроблять вас королевою стилю. Дивіться два десятки яскравих варіантів, дізнайтеся, які стрижки будуть у моді у 2024 році та вибирайте свій стиль — недарма знаменитості стрижуться саме так.