П’ять стильних теплих луків: як і з чим носити пуховик, щоб виглядати модно (фото)

Читать на русском
Автор
2643
Модна зимова куртка 2023 чудово поєднується не тільки з джинсами
Модна зимова куртка 2023 чудово поєднується не тільки з джинсами. Фото Freepik

Дотримуйтесь цих п’яти правил і будете на піку стилю

Щоб зимовий аутфіт виглядав у трендах сезону, важливо не тільки підібрати модну шапку, але й гармонійно поєднувати решту образу разом з верхнім одягом. Хоча багато людей, як і раніше, думають, що з пуховиком неможливо створити стильний і теплий образ.

Якщо ви думаєте, що належите до них, стиліст Матвій Калугін розвіє ваші сумніви. Фешн-експерт у своєму блозі в Instagram підкреслює, що минули ті часи, коли цей атрибут гардероба асоціювався лише зі спортом.

Що можна одягнути під пуховик — п’ять стильних луків

Сьогодні бренди пропонують максимально різноманітні моделі, якими можна доповнити найрізноманітніший стиль одягу. Подивіться на ці образи — між ними й справді мало спільного, крім того, що в кожному є пуховик! Головне, дотримуватись кількох правил і ваш образ завжди буде на висоті.

Порада 1. До довгої елегантної спідниці найкраще підбирати короткі та об’ємні пуховики, щоб створити гармонійні пропорції. У таких романтичних образах слідкуйте за тим, щоб на куртці не було:

  • спортивних елементів;
  • контрастних застібок;
  • затяжок;
  • великих кишень;
  • емблем.
Як носити пуховик зі спідницею
Короткий пуховик із довгою спідницею створює романтичний образ

Порада 2. До сукні міді чудово підійде пуховик у такій самій довжині. Подібні образи максимально теплі та затишні, але при цьому не позбавлені жіночності.

Як носити пуховик із сукнею
Довгий пуховик поєднується з сукнею-міді

Порада 3. Які штани носити з пуховиком? Суворі та елегантні вбрання з костюмними штанами також можна доповнити курткою на пуху. Головна основа – вибирати моделі, які добре тримають форму та мають мінімалістичний дизайн. У цих поєднаннях добре спрацюють шкіряні, вовняні, вельветові пуховики.

Як носити пуховик зі штанами
До пуховика підходять і класичні штани

Порада 4. Легінси, що облягають, найкраще доповнювати максимально об’ємним пуховиком. Оптимальна довжина – до середини стегна.

З чим носити білий пуховик
Стильний образ створять легінси та білий пуховик

Порада 5. Пуховик та джинси — зрозуміле та банальне поєднання. Але і його можна зробити оригінальним, якщо пограти із силуетами та різноманітністю фактур!

Як носити короткий пуховик з джинсами.
Чим оригінальніший фасон, тим краще

Раніше "Телеграф" розповідав, які п’ять ефектних прийомів стилю варто застосувати цього сезону, щоб виділятися з натовпу. Дивіться добірку 15 готових луків із родзинкою — що модно носити восени 2023 року, щоб притягувати всі погляди.