Веселі фільми на Різдво: що варто переглянути в сімейному колі

Читать на русском
Автор
1453
Чому б сьогодні не влаштувати кінотеатр вдома Новина оновлена 25 грудня 2023, 16:13
Чому б сьогодні не влаштувати кінотеатр вдома. Фото Скріншот відео/Facebook

Зворушливі, веселі та захоплюючі стрічки з ароматом свята до вашої уваги

Різдво – одне з найсвітліших свят, воно несе нам атмосферу добра і радості, збирає родину за столом, дарує нам спогарди з дитинства та віру в перемогу добра над злом. Чому б цього дня не потішити себе цікавими фільмами, які пробудять у вашій душі лише найщиріше.

"Телеграф" пропонує вашій увазі низку стрічок, які занурять вас в атмосферу свята. Тож вмощуйтеся зручніше та подорожуйте іншими світами.

"Різдвяні канікули" (2022)

Дівчина Кім чекає пропозицію від коханого, за якого мріє вийти заміж, але він раптово ставить крапку на стосунках. Аби допомогти дівчині оговтатися та відчути атмосферу свят, мати бере її на різдвяний ретрит. Там дівчина знайомиться з привабливим Марком, який залишився без роботи.

"Різдвяні канікули"

"Відпочинок за обміном" (2006)

У стрічці головні героїні вирішують помінятися будинками під час різдвяних свят, аби втекти від своїх любовних перипетій. Одна з них опиняється у розкішному районі Лос-Анджелесу, а друга – у невеличкому селі в Англії.

"Відпочинок за обміном"

"Чотири Різдва" (2008)

Пара Бред та Кейт зазвичай не святкують Різдво з родиною, а вирушають в екзотичну відпустку. Туманна погода руйнує їхні плани, вони змушені відвідати на Різдво всі чотири будинки своїх розлучених батьків.

"Чотири Різдва"

"Секретна служба Санта-Клауса" або "Місія: Різдвяний порятунок" (2011)

Це мультфільм, де події розгортаются навколо родини Клаусів та їхньої високотехнологічної компанії з доставки подарунків дітям по всьому світу. Система дуже чітка та відточена. Але коли через збій у системі доставки дівчинка Гвен залишається без подарунка, молодший син Санти Артур вирішує врятувати свято.

"Секретна служба Санта-Клауса"

"Хлопчик на ім'я Різдво" (2021)

Сміливий та щирий хлопчик Ніколас вирушає у незвичайну подорож на Північний полюс. Він хоче знайти свого батька, який зник безвісти у пошуках доказів існування ельфів. І тут трапляються з хлопчиком найцікавіші пригоди.

"Хлопчик на ім'я Різдво"

"Щоденник Ноель" (2022)

Джейкоб Тернер не був дома майже двадцять років, відколи мати вигнала його у юному віці. За кілька днів до Різдва йому повідомили, що жінка померла та залишила йому свій будинок. Джейкоб повертається.

"Щоденник Ноель"

"Пережити Різдво" (2004)

Різдвяна комедія розповідає про Дрю Летема, багатого і самотнього бізнесмена, який платить неблагополучній родині Валко, аби провести з ними Різдво в будинку дитинства. Сім'я Валко каже "так" лише заради грошей. І тут розгортається найцікавіше.

"Пережити Різдво"

Раніше "Телеграф" писав, що польський серіал "1670" захопив увагу українців. На платформі Netflix всього за декілька днів він здобув шалену популярність.