Дім екс-президента Киргистану піддався штруму

Автор
Дім екс-президента Киргистану піддався штруму

Вибух і стрілянину чути біля будинку екс-президента Киргизстану Атамбаєва.

У будинку екс-президента Киргизстану Алмазбека Атамбаєва, який штурмує в середу спецназ, чути вибух і стрілянину, передає "АКІпресс".

У середу ввечері представник заснованої Атамбаєвим Соціал-демократичної партії Киргизстану повідомила, що загін спецпризначення прибув до будинку екс-президента в село Кой-Таш у передмісті Бішкека. Пізніше стало відомо, що до будинку екс-президента під'їхав спецназ, і через певний час співробітники силових структур пішли на штурм будинку. Прихильники Атамбаєва намагалися перешкоджати штурму, почавши зведення барикад. Сталася стрілянина, за даними ЗМІ, поранень дістали понад десятеро людей.

Тим часом Держкомітет національної безпеки Киргизстану повідомив, що під час спецоперації з затримання Атамбаєва бойова зброя не застосовувалася, і бійці були оснащені тільки гумовими кулями. У прес-службі ДКНБ заявили, що операція з затримання триває.

При цьому джерело в силових структурах повідомило "Інтерфаксу", що Атамбаєва затримано й вивезено з території його будинку гелікоптером. Офіційного підтвердження цього немає.