Японський мільярдер у пошуках спутниці для польоту на Місяць

Автор
Японський мільярдер у пошуках спутниці для польоту на Місяць

Епатажний японський мільярдер Юсаку Маедзава здивував черговою цікавою заявою – він вирішив знайти дівчину через інтернет.

Про це Маедзава написав на своїй сторінці у Twitter. Також його оголошення вже з’явилось на спеціальному сайті. Якщо він знайде собі супутницю, то вони можуть стати першою парою, що відправляться до Місяця.

Кого шукає

Як сказано на сайті mz.abema.tv, 44-річний мільярдер завжди мріяв побувати у космосі, однак хоче це зробити з кимось особливим.

Чому б тобі не стати першою жінкою, що відправиться у подорож на Місяць?, – написав Twitter.

Від майбутньої супутниці Маедзава чекає, що вона буде старшою ніж 20 років, бути яскравою і завжди позитивною особистістю. Вона має бути зацікавлена в космічних польотах і підготовці до них, а також хотіти прожити життя на повну.

А далі почнеться щось на кшталт шоу "Холостяк". Заявки мільярдер прийматиме до 17 січня. 25-26 січня почнеться попередній відбір. В середині лютого Маедзава проведе побачення із дівчатами, яких відібрали раніше. В середині березня відбудуться фінальні побачення, а наприкінці місяця мільярдер вибере найкращу.

NASA знайшло планету, на якій є ймовірне життя

Після цього у пари буде близько 3 років, щоб навчитись жити разом і перевірити свої почуття. Політ на SpaceX Starship запланований на 2023 рік.