Єлизавета ІІ відтанула до принца Гаррі та Меган Маркл: фото

Автор
Єлизавета ІІ відтанула до принца Гаррі та Меган Маркл: фото

Хоч заявляють, що королева Єлизавета ІІ розгнівана рішенням принца Гаррі та Меган Маркл скласти повноваження, Її Величність демонструє гармонію в родині.

Навіть на публічних виходах монарх зберігає спокій та по-особливому підтримує герцогів Сассекських.

Загальновідомо, що Єлизавета ІІ – прихильниця королівських правил, які передались їй від батьків. Тому, очолюючи британську монархію, вона продовжила всі традиції, започатковані її предками. Так, кожної неділі Єлизавета ІІ одягає яскраве пальто і сукню та вирушає на богослужіння, повідомляє E! News.

До церкви Єлизавета ІІ одягнула блакитне пальто та капелюшок з квітами, підібраний під колір вбрання. Королева доповнила образ чорними рукавицями, взуттям на стійких підборах та сумочкою. Особливу увагу привернула брошка у формі сніжинки. Саме завдяки цьому аксесуару Її Величність публічно підтримала герцогів Сассекських.

Прикрасу Єлизаветі ІІ подарував Девід Джонстон – колишній канадський генерал-губернатор. Сталось це у 2017 році. Тому, одягнувши цю брошку, королева по-особливому продемонструвала підтримку принцу Гаррі та Меган Маркл, які наразі перебувають у канадському Ванкувері.

Що відомо про заяву Гаррі та Меган?

8 січня принц Гаррі та Меган Маркл Принц Гаррі і Меган Маркл склали королівські повноваження: що відомо про скандал заявили, що хочуть відмовитись від королівських обов'язків та не звітувати Букінгемському палацу. Окрім цього, герцоги мали намір отримати фінансову незалежність. Така новина приголомшила як громадськість, так і ЗМІ. А от королева Єлизавета ІІ, за даними інсайдерів, не стримувала свого гніву, що дізналась про все не від внука, а від журналістів.

У чому секрет щасливих стосунків Кейт Міддлтон і принца Вільяма

Після сімейної наради Її Величність прийняла рішення. Королева вирішила погодитись із рішенням Гаррі та Меган, але попросила повернути всі кошти, які були спрямовані не ремонт маєтку герцогів – Фрогмор-хауз. Наразі подружжя живе у Ванкувері, а Меган Маркл вже розпочала співпрацю зі студією Disney. Самі канадці не в захваті від переїзду герцогів Сассекським. Вони вже написали петицію, в якій звернулись до уряду з проханням не покривати витрати принца Гаррі та Меган Маркл за їхній кошт.