Французи, які прибули з Уханя, отримали спеціальні серфтифікати

Автор
Французи, які прибули з Уханя, отримали спеціальні серфтифікати

Вивезеним з Уханя французам видали на батьківщині спеціальні сертифікати.

Перша група французів, вивезена 14 днів тому з епіцентру поширення нового коронавірусу - міста Ухань, в п'ятницю отримала дозвіл повернутися додому після завершення карантину, їм також видали спеціальні сертифікати, повідомляють французькі ЗМІ.

Йдеться про 181 людину, яку евакуювали з Уханя, а потім відправили на два тижні на карантин в комуну Каррі-ле-Руе на середземноморському узбережжі Франції. Кожен із них отримав спеціальний сертифікат, в якому йдеться, що людина не заражена коронавірусом і не представляє небезпеки для оточуючих.

Раніше в лютому французьке Міністерство охорони здоров'я повідомило про 11 тих, що заразилися уханьским коронавірусом в країні. З них кілька людей виявилися громадянами Великої Британії.

Нова інфекція почала поширюватися зі столиці провінції Хубей Уханя в грудні 2019 року. Джерелом коронавірусу китайські вчені називають змій. Відомо, що перші хворі в Ухані відвідували оптовий ринок або працювали там. На ринку продавали морепродукти, а також тварин - змій, птахів, кажанів. Після спалаху пневмонії його закрили на карантин.

Мюнхенська конференція: Штайнмаєр оцінив агресію Росії

За останніми даними Держкомітету охорони здоров'я КНР, в Китаї кількість хворих на пневмонію, що викликається коронавірусом Covid-19, склала 63 851 чоловік, смертельний результат зафіксований у 1038 випадків.