Однією з присяжних на суді Вайнштейна буде Джи Джи Хадід

Автор
Однією з присяжних на суді Вайнштейна буде Джи Джи Хадід

Ангел" Victoria's Secret у понеділок, 13 січня, зустрілася з головуючим суддею в Нью-Йорку.

Припускають, що зірка стане однією з присяжних у справі колишнього голлівудського продюсера Гарві Вайнштейна, якому загрожує довічне ув'язнення.

6 січня відбулося перше судове засідання в році у справі продюсера в суді Нью-Йорка. Нинішній судовий процес стосується лише двох випадків: зґвалтування та примушування до орального сексу, які сталися у 2006 та 2013 роках. Як повідомляє американське видання E! News, знаменита Джіджі Хадід причетна до судового процесу.

 Нещодавно на особистій сторінці в інстаграмі модель поділилася приголомшливою новиною. Дівчина опублікувала повістку до суду Нью-Йорка, який вона відвідала вчора, 13 січня.

"Цього тижня мрія здійснилася. Мені доручають обов'язки присяжного в суді. Не розумію, чому це мене так шокувало",– прокоментувала зірка раніше.

Суддя Джеймс Берк опитав 120 претендентів на роль присяжних у справі Гарві Вайнштейна, серед яких опинилася й відома модель. Джіджі Хадід повідомила, що вона дійсно особисто знайома зі скандальним продюсером та однією з жертв, яка звинуватила його у сексуальних домаганнях голлівудською кіноакторкою Сальмою Гаєк. Проте знаменитість запевнила, що вона здатна неупереджено оперувати фактами.

Представники суду в Нью-Йорку повідомили, що певні потенційні претенденти на роль присяжних у суді були позбавлені подальшої участі у відборі, адже порушили таємницю та розпочали обговорення справи Гарві Вайнштейна на сторінках соціальних мереж.

Єлизавета II схвалила вихід принца Гаррі та Меган Маркл з королівської сім'ї

Можливо, саме тому Джіджі Хадід жодним чином не наважилася підтвердити чи спростувати чутки про свою причетність до судового процесу над голлівудським продюсером.