З'явилися деталі аварії гелікоптера Кобі Браянта

Автор

З'явилися нові подробиці аварії гелікоптера в Південній Каліфорнії з легендарним баскетболістом НБА Кобі Браянтом на борту.

Падіння повітряного судна тривало близько хвилини.

Про це повідомляє CNN з посиланням на представника Національної ради з безпеки на транспорті США (NTSB) Дженніфер Хоменді.

Вертоліт Sikorsky S-76 швидко набирав висоту і піднявся на 700 метрів над землею, щоб вийти з зони поганої видимості через сильну хмарність. На цій висоті пілот почав спадний лівий поворот, після чого почалося падіння, яке відбулося з дуже великою швидкістю.

Гелікоптер падав всього хвилину. Хоменді зазначила, що на висоті 300 метрів гелікоптер вдарився об схил гори. Всього на 7-10 метрів вище перебувала її вершина, тому судно могло уникнути фатального зіткнення при іншому збігу обставин. Слідчі все ще не знають, чому гелікоптер почав падати.

Яке дивне меню очікується на премію "Оскар"

Тіла жертв вже витягнуті з-під уламків. Повне розслідування аварії може зайняти близько року. Нагадаємо, авіакатастрофа сталася вранці 26 січня в районі міста Калабасас (Каліфорнія, США). Разом з відомим баскетболістом загинула його донька Джианна, а також ще сім осіб