Поліція затримала дочку ексглави розвідки США за підозрою у вбивстві

Автор
Поліція затримала дочку ексглави розвідки США за підозрою у вбивстві

Доньку колишнього директора національної розвідки США підозрюють у вбивстві свого знайомого.

У США поліція затримала доньку колишнього директора національної розвідки та ексзаступника державного секретаря США Джона Негропонте Софію за підозрою у вбивстві. Про це повідомляє The Washington Post.

"Доньку колишнього директора національної розвідки США звинувачували у вбивстві першого ступеня, підозрюючи, що вона поранила ножем в шию знайомого у Роквіллі", - йдеться у повідомленні.

Згідно з версією поліції штату Меріленд, дівчина під час побутової сварки завдала удару ножем в шию знайомому, 24-річному Юсуфу Расмуссену.

США засудили затримання родича лідера венесуельської опозиції Гуайдо

За даними видання, до поліції телефонувала третя особа, яка також знаходилася на місці події. На той момент дівчина та постраждалий парубок випивали й дивилися телевізор. Пізніше вони почали сваритися, а потім між ними сталася бійка.

Під час допиту Негропонте підтвердила частину свідчень. Вона також заявила, що з хлопцем вони сперечалися через безглузду проблему, й вона пам’ятає тільки те, як опинилася з ножем в руці поверх його тіла та просила його не вмирати.

Американський дипломат Джон Негропонте був заступником державного секретаря США (з 2007 року) та директором Національної розвідки (2005−2007 роки). Він також був послом США на Філіппінах, у Мексиці та Гондурасі.

Нагадаємо, президент України прагне, аби США більше впливали на питання повернення Криму.