Майкл Блумберг уперше візьме участь у дебатах кандидатів у президенти США

Автор
Майкл Блумберг уперше візьме участь у дебатах кандидатів у президенти США

За даними опитування NPR і PBS NewsHour, його кандидатуру підтримали 19% американців.

Американський мільярдер Майкл Блумберг отримав право взяти участь у дебатах кандидатів від Демократичної партії США, які відбудуться в середу в Лас-Вегасі, повідомляє телеканал CNN.

Це будуть перші дебати Блумберга на одній сцені з іншими учасниками президентських перегонів від демократів. Право брати участь у дебатах у Блумберга з'явилося після того, як він зміг досягти необхідних результатів у передвиборних опитуваннях, проведених Національним комітетом Демократичної партії.

За даними опитування NPR і PBS NewsHour, його кандидатуру підтримали 19% американців. Це вже четвертий результат опитування, в якому він зміг набрати понад 10%, що відповідає вимозі комітету до кандидатів для участі в дебатах.  

Джон Траволта - про творчий шлях актора в його день народження (Фото)

У передвиборному штабі Блумберга повідомили, що він "із нетерпінням очікує можливості приєднатися до кандидата від демократів на сцені й показати, чому він найкращий кандидат для перемоги над Трампом і об'єднання країни". 

Американські ЗМІ нагадують, що Блумберг, на відміну від інших кандидатів, не брав участі в етапах попередніх внутріпартійних виборів. Він планує брати участь у так званому супервівторку 3 березня, коли буде розподілено понад 1,3 тис. мандатів делегатів. 

Президентські вибори відбудуться в США в листопаді 2020 року.