У Вашингтоні запровадили надзвичайний стан через коронавірус

Автор
У Вашингтоні запровадили надзвичайний стан через коронавірус

Запровадження надзвичайного стану дозволяє за потреби використовувати для боротьби із новим коронавірусом Національну гвардію Вашингтона.

На усій території американського штату Вашингтон запроваджено надзвичайний стан через поширення коронавірусу. Про це йдеться у повідомленні на сайті губернатора штату Вашингтон Джея Інслі.

“Губернатор Джей Інслі у суботу запровадив надзвичайний стан у відповідь на нові випадки COVID-19, наказавши державним службам використати усі необхідні ресурси для підготовки та реагування на спалах”, - зазначається у повідомленні.

Зазначається, що запровадження надзвичайного стану дозволяє за потреби використовувати для боротьби із новим коронавірусом Національну гвардію Вашингтона. У підписаному губернатором указі державним службам наказується “зробити усе можливе для допомоги постраждалим населеним пунктам відреагувати та відновитися після випадків COVID-19”.

У США перша людина померла від коронавірусу

Нагадаємо: у суботу стало відомо про загибель у Вашингтоні першого хворого на коронавірус. Цей випадок став першим на території США.