Посольство США відновило надання студентських віз

Автор
Посольство США відновило надання студентських віз

Студенти, що планують поїхати на навчання до Сполучених Штатів, можуть вирушати до американського посольства по візу. Про це повідомив генеральний консул посольства США в Україні Джон Баллард.

"Сьогодні я радий повідомити, що ми розпочинаємо відновлювати деякі неімміграційні візові послуги, але в обмеженому обсязі. Наразі ми проводитимемо візові співбесіди лише для студентів. Ми розуміємо, що їм потрібно прибути на навчання до початку осіннього семестру і хочемо допомогти їм у цьому", - заявив генконсул у відеозверненні.

Як він додав, візову співбесіду можна призначити на вебсайті www.ustraveldocs.com.

Що ж до отримання інших типів віз, то надання цих послуг буде відновлено, щойно з'явиться така можливість, запевнив дипломат.

Посадовець нагадав, що під час візиту до посольства обов'язково бути у масці. Він також повідомив, що залу очікування перепланували, враховуючи вимоги з дотримання соціальної дистанції.

Як відомо, останніми місяцями через коронавірусну інфекцію посольство Сполучених Штатів тимчасово призупинило надання українським громадянам неімміграційних візових послуг.