Манікюрні тренди на осінь-зиму 2021-2022: цікаві ідеї дизайну з фото

Читать на русском
Автор
1459
Красивий манікюр додасть впевненості кожній жінці
Красивий манікюр додасть впевненості кожній жінці. Фото https://izuminki.com/kak-uznat-harakter-zensiny-po-ee-manikuru

Сучасні жінки манікюру приділяють не менше уваги, ніж одязі чи взуттю. Адже, нерідко він може стати особливістю образу, або досить ефектно його доповнити.

Зазвичай для осіннього манікюру використовують теплі та благородні кольори, в тон до відтінків природи. Але цього сезону спектр розширився, додалися нові відтінки, які передають особливо сильну енергію та характер.

Спеціально для вас "Телеграф" підготував добірку трендів манікюру осінь-зима 2021-2022.

Однотонне покриття

Серед абсолютних трендів осінь-зима 2021-2022 – зелений колір. Його відтінки досі переважають на палітрі нейл-арту. Тренд на цей колір започаткував відомий бренд Bottega Veneta. Виразні відтінки оливкового, трав’янистого, гірчичного, смарагдового та темно-зеленого не лише привертають увагу, а й чітко підкреслюють почуття стилю.

Зелений манікюр з узором
Яскравий зелений манікюр зробить ваш образ цікавим та стильним
Оливковий однотонний манікюр
Яскравий трендовий колір, який підкреслить ваш образ

Також серед однотонних покриттів актуальними стали фіолетовий, пурпуровий, кораловий, жовтий, синій та його відтінки. Більше святкового вигляду можна додати за допомогою гель-лакового конфетті або каміння.

Незмінною популярністю осінньо-зимового нейл-арту користуються матові відтінки. Вони відмінно поєднуються з візерунками та малюнками.

Матовий манікюр
Матовий манікюр для елегантного вбрання

"Френч"

Традиційно досить популярний французький манікюр, але тепер у різних варіаціях. Наприклад, актуальним у сезоні осінь-зима 2021-2022 буде "френч" на прозорій основі, або ж із тонкими, ніжними та елегантними лініями.

Френч
Яскравий французький манікюр може стати родзинкою образу
Френч
Вишуканий французький манікюр для досконалості образу

"Negative space"

Цього сезону в тренді також буде так званий голий манікюр або, як його ще називають, «negative space». Його суть полягає у використанні прозорої основи та невеликих кольорових вставок, або зовсім без них. Такий манікюр досить незвичайний, але він ніколи не здасться нудним, оскільки у тенденціях світу природність та натуральність.

Negative space
Натуральний та стильний манікюр для будь-якої події
Negative space
Простий та ніжний манікюр, який підійде до будь-якого образу

В’язаний візерунок

Зимовий манікюр не уявляється без стильного в’язаного візерунка, який досить вдало поєднується із зимовими малюнками. У такому нейл-арті переважають ніжні рожеві, блакитні та білі відтінки. Такий манікюр виглядає дуже красиво та затишно.

Манікюр з в'язаним узором
Теплий та ніжний манікюр на зимові свята
Новорічний манікюр
Затишний зимовий манікюр із в’язаним візерунком

Градієнт

Градієнт, або омбре, сміливо можна використовувати у сезоні осінь-зима 2021-2022. Він добре виглядає як самостійно, так і в поєднанні з іншими техніками нейл-арту. Кольорова палітра тут теж необмежена: від яскравих теплих до ніжних та легких відтінків.

Манікюр омбре
Яскравий омнік манікюр для святкового вбрання
Манікюр градієнт
Неймовірно красивий градієнт для стильного браза

Раніше "Телеграф" писав, який одяг буде в тренді восени 2021 року.