Як стильно носити спідницю: 7 модних образів, які зроблять із вас "цукерку" (фото)

Читать на русском
Автор
1183
Стиліст Тетяна Базлова представила кілька модних образів зі спідницею
Стиліст Тетяна Базлова представила кілька модних образів зі спідницею. Фото pexels.com

Ці луки легко повторювані

Спідниця є безпрограшним рішенням для будь-якого випадку. Вона завжди на піку популярності, адже вона універсальна, здатна легко вписатись у будь-який образ. Спідницю можна носити як влітку, так і взимку, головне знати, з чим комбінувати, щоб завжди залишатися стильною.

У побудові образу зі спідницею головне знайти вдале поєднання з плечовим виробом та взуттям за фактурою та кольором. І, звичайно, підібрати колготки, зазначає стиліст Тетяна Базлова в Інстаграмі.

Топ-7 рекомендацій щодо образів зі спідницею від модного експерта: фото

Кольорову спідницю можна обіграти поясним виробом та близькими за кольором чоботями. Також доповнити образ можна коричневими колготками.

юбка мода 2022

З базової міні спідницею можна вдягнути акцентний піджак. Щоб образ виглядав гармонійним, спідниця має бути трохи довшою, ніж він. Або можна вибрати укорочений варіант піджака.

юбка мода 2022

Якщо ви склали total black комплект, але він здається нудним, його урізноманітнять колготки з принтом. Якщо складно, то вибирайте найуніверсальніший варіант – колготки у горошок.

юбка мода 2022

Монохром — завжди робочий прийом, що допомагає у створенні гармонійного луку. Підберіть до спідниці водолазку, сорочку або джемпер такого ж кольору. Можна додати прикраси на шию.

юбка мода 2022

Беріть на замітку такі гарні поєднання кольорів. До всіх варіантів підійдуть також бежеві, коричневі, руді та бордові чоботи.

юбка мода 2022

По можливості, купуйте спідницю з жакетом або піджаком, якщо вони йдуть комплектом. Це готовий варіант, до якого треба додати лише перший шар (водолазка, майка) та чоботи (можна також армійські черевики або челсі).

юбка мода 2022

У створенні ніжнішого образу допоможуть світла спідниця та затишний трикотажний верх (джемпер, светр або короткий кардиган).

юбка мода 2022

Додамо, що зима — це не привід відмовлятися від модних і красивих речей. Навіть спідницю можна підібрати таку, що зігріє в холодну пору. Як бути стильною і не мерзнути — дивіться в нашому матеріалі.