Як одягтися на Новий рік і після: бюджетний гардероб, який виручить у 2023 році

Читать на русском
Автор
4595
Стиль мінімалізму 2023 – яскраві приклади
Стиль мінімалізму 2023 – яскраві приклади

Модниці вибирають шляхетну стриманість

Якщо ви з тих, хто не хоче виблискувати у свята яскравіше новорічної ялинки, то ви можете вибрати стильні та лаконічні образи, які будуть служити вам вірою та правдою багато років.

Такому підходу сприяє мінімалізм. Про те, яким має бути капсульний гардероб мінімалістки, розповіла стиліст Діля Рошканяну в Інстаграмі.

Сукня

Яскрава, і водночас елегантна та лаконічна – ідеальний вибір для новорічної ночі. Така сукня ще не раз порадує вас у зимові канікули, чи то романтична вечеря, чи різдвяна вечірка з друзями.

сукня

Костюм

Брючний костюм актуального крою, безперечно, одне з найвигідніших для гардероба придбань. У дуеті з акцентними прикрасами стане чудовою альтернативою для відзначення головної ночі року. І взагалі, завжди виручить вас у будь-якій ситуації, куди б вам не належало піти.

костюм

Тільняшка

Надягніть цей базовий лонгслів з костюмними штанами, і стильний образ для будь-яких заходів, походів у кіно, дружніх посиденьок або просто прогулянок містом вам забезпечено.

Тільняшка

Сорочка

Сорочка вільного крою просто повинна бути у кожної дівчини. Білий або інший улюблений відтінок — вирішувати тільки вам. Носіть зі штанами, джинсами або спідницями, складайте багатошарові комплекти та надихайте завжди стильними та красивими образами.

Сорочка

Спортивний костюм

У зимові канікули, та й не тільки, стильний костюм стане вашим другом під час активного відпочинку або просто затишних вечорів у компанії найближчих.

спортивний костюм

Додамо, що новорічний образ завжди можна обіграти, причому не лише за допомогою прикрас. Раніше "Телеграф" писав про ефектні деталі, якими точно захочеться прикрасити свій образ новорічної ночі.