Геть з гардеробу: речі, з якими необхідно попрощатися цієї зими (фото)

Читать на русском
Автор
1467
Ці пуховики терміново потрібно утилізувати
Ці пуховики терміново потрібно утилізувати. Фото pexels.com

Ці моделі верхнього одягу зроблять вас "королевою несмаку".

Навіть узимку в холоди, коли кожен замотаний в "1000 одежинок", можна залишатися стильно і модно. І перше, що потрібно виправляти у своєму зимовому образі, — це верхній одяг. Нагадаємо, що ми вже писали про вже не стильні моделі шуб і неактуальні пуховики в зимовому сезоні 2022.

Народна мудрість говорить: "повторення — мати навчання", що означає, що нагадати про антитренди цієї зими модно ще раз. На сторінці woman_hub в Інстаграм "Телеграф" дізнався про моделі шуб та пуховиків, які на думку багатьох модних критиків вважаються несмачними.

Антитренди верхнього одягу зими 2022

  • Довгі пуховики тонкого крою. Дана модель є вкрай неактуальною, тому що під неї не вдасться одягнути жодної об’ємної речі і тим більше створити трендову багатошаровість в образі.
Антитренды верхней одежды зимы 2022
  • Пуховики з хутряним оздобленням. Цей варіант робить річ менш практичною, а хутро швидко зношується і перестає виглядати показно.
Антитренды верхней одежды зимы 2022
  • Шуби-поперечки. Ця модель не перший сезон в антитрендах, тому що вона не прив’язана до жіночого силуету, а навпаки, візуально збільшує дівчину в розмірах.
Антитренды верхней одежды зимы 2022
  • Пуховики-клеш. Такий верхній одяг візуально збільшує стегна дівчини, та ще й переносить вас прямо в нульові, коли такі моделі були дуже актуальними.
Антитренды верхней одежды зимы 2022
  • Пуховики із рукавами 3/4. Дана модель є вкрай неносибельною через те, що під неї не підходить одяг з рукавом 3/4, а також постійно носити довгі рукавички, щоб не замерзнути, що приносить сильний дискомфорт.
Антитренды верхней одежды зимы 2022

Раніше "Телеграф" вже розповідав, яких антитрендів в одязі обов’язково потрібно уникати, а також про те, які шапки краще не носити у зимовому сезоні 2021/2022, адже вони вже стали антитрендом.