Зроблять із вас бабусю: светри та водолазки, з якими настав час попрощатися у 2022 році (фото)

Читать на русском
Автор
1244
Светр — одна з найнеобхідніших речей узимку
Светр — одна з найнеобхідніших речей узимку. Фото pexels.com

Варіанти актуальних та неактуальних светрів та водолазок.

Зима і холод — це ще не привід закутатися в теплий пуховик або шубу, навіть якщо вони і найтрендовіші в цьому сезоні, забувши про те, що знаходиться під ним. Раніше ми вже розповідали, як правильно носити спідницю взимку, а тепер перейдемо до "верху", а саме до светрів та водолазок.

Стиліст Майя Кривобокова на своїй сторінці в Інстаграм, де вона веде модний блог під ніком maya.prostyle, розповіла, як правильно носити светри та водолазки взимку 2022 року, особливу увагу приділивши тим варіантам, з якими давно настав час попрощатися.

Стиліст нагадує про лаконічність і натуральність, які зараз на піку популярності, відзначаючи, що саме на такі варіанти і потрібно звертати свою увагу, забувши про водолазки з принтами, блискітками та рясним декором.

Щодо светрів, то треба пам’ятати про актуальні фасони і дивитися, щоб річ на вас добре сиділа. Також варто забути про коміри хомути, рівні і необроблені низи і, звичайно ж, про надлишковий декор.

Актуальні та неактуальні светри та водолазки у 2022 році

Главные ошибки стиля 2022
Главные ошибки стиля 2022
Главные ошибки стиля 2022
Главные ошибки стиля 2022
Главные ошибки стиля 2022
Главные ошибки стиля 2022

Раніше "Телеграф" вже розповідав, яких антитрендів в одязі обов’язково потрібно уникати, а також про те, які шапки краще не носити у зимовому сезоні 2021/2022, адже вони вже стали антитрендом.