Приховає кривизну ніг і візуально збільшить зріст: 6 лайфхаків від стиліста про вибір взуття

Читать на русском
Автор
Правильно підібране взуття — запорука успішного образу
Правильно підібране взуття — запорука успішного образу. Фото pexels.com

Ці поради допоможуть правильно підібрати висоту чобіт, які лише підкреслять вашу красу.

Дівчата бувають різні: високі та низькі, повненькі та худі, проте кожній з них хочеться виглядати красиво та стильно. Навіть якщо у вас є якісь недоліки, їх можна легко виправити за допомогою одягу. Наприклад, якщо знати "секрети", як візуально виглядати вище і стрункіше.

Стиліст Анастасія Михайлова на своїй сторінці в Інстаграм вирішила продовжити цю тему та розповіла, як правильно обирати висоту взуття, щоб вона не псувала образ, а навпаки його доповнювала. Щобільше, правильно підібране взуття також може візуально подовжити ноги та сховати їхні недоліки.

Як правильно вибирати довжину взуття

  • Ботфорти завдовжки вище за коліно.

Добре підходять при струнких і довгих ногах, але якщо ваші стегна досить широкі, ноги повні, то не варто застосовувати таку модель. Перевага такої моделі — це, безумовно, можливість повністю приховати кривину ніг.

Как правильно выбирать длину обуви
  • Довжина прямо під коліном.

Така довжина закінчується на вузькій частині ноги, що допомагає чітко розділити зони, і підходить при будь-якому зрості та довжині ніг. Таку модель можна назвати універсальною. Якщо халява такого взуття широка, то це допоможе зробити стрункішими ноги.

Как правильно выбирать длину обуви
  • Довжина на 4-5 см нижче за коліно.

Довжина, яка наближається до небезпечної, адже може вкорочувати ноги, якщо довжина коліна до п’яти коротка. Мінус такої моделі в тому, що вона закінчується на широкій частині ноги. Підійде така довжина, якщо зона від коліна до п’яти довга, а верхня частина ніг значно коротша.

Как правильно выбирать длину обуви
  • Довжина до середини гомілки чи нижче.

Небезпечна довжина. Підходить при високому зрості та довгих ногах, і не підходить при широкій гомілці. Таке взуття підійде, якщо потрібно візуально трохи зменшити зріст. Така довжина не становить небезпеки у поєднанні зі спідницею довжини міді.

Как правильно выбирать длину обуви
  • Високі челсі.

Небезпечна довжина для короткого взуття, адже вона вкорочує ноги та обрізає їх. Можна носити таку довжину, якщо створити повну вертикаль кольору. Таке взуття менш небезпечне коли повністю прилягає, а ось широкі в гомілці моделі краще оминати.

Как правильно выбирать длину обуви
  • Довжина до щиколоток.

Пропорційна довжина короткого взуття! Підійде за будь-якого зросту і пропорцій. Таке взуття стане чудовою базою!

Как правильно выбирать длину обуви

Додамо, що в новому році в моді буде зроблено акцент на яскраве та коротке вбрання. Що буде актуальним у 2022-му році ще дивіться в нашому матеріалі.