Голі щиколотки та чорне взуття: 4 головні помилки у зимових образах (фото)

Читать на русском
Автор
Чорне взуття краще не поєднувати зі світлим пуховиком
Чорне взуття краще не поєднувати зі світлим пуховиком. Фото pexels.com

Щоб створити стильний зимовий образ, потрібно враховувати багато деталей.

Навіть наймодніший і найстильніший образ може зіпсувати маленька деталь, будь-то недоречна шапка чи сумка. Тому складаючи свій зимовий теплий образ, потрібно прораховувати кожну дрібницю. Для того, щоб ваш образ був успішним ми вже розповідали про трендові пуховики та аксесуари цього сезону.

Стиліст Саша⁣⁣ Галкіна у своєму модному блозі в Інстаграм, який вона веде під ніком sasha_simplefashion, розповіла про найпоширеніші помилки всіх модниць, які вони роблять при виборі зимових образів. Саме таким деталям вона і присвятила одну з своїх публікацій.

4 головні помилки у зимових образах:⁣⁣⠀

  • ⁣⁣ Голі щиколотки. По-перше, це холодно. А по-друге, гола нога сильно вибивається із теплого зимового образу. Сюди можна віднести і капронові шкарпетки. Замість них краще вибрати щільніші⁣⁣.⠀
4 главных ошибки в зимних образах
  • ⁣⁣ Чорне взуття у світлому образі (сюди ж чорна сумка у світлому образі). Вбрання зі світлих речей дуже примхливі, і чорна робитиме вибиватися і перетягуватиме на себе увагу. Виняток можна зробити у тому випадку, якщо образ зібрано у стилі колор-блок. ⁣⁣⠀
4 главных ошибки в зимних образах
4 главных ошибки в зимних образах
  • Диспропорція голови та тіла. Може вийти, коли ми надягаємо вузьку шапку та об’ємну куртку⁣⁣.⁣⁣⠀
4 главных ошибки в зимних образах
  • Поєднання сумки без чіткої форми з об’ємним пуховиком. Сумку краще вибрати структуровану, вона додасть зібраності образ. ⁣⁣Головне не вибирати класичні строгі моделі сумок. Вони будуть розходитися за стилем із пуховиком⁣⁣.
4 главных ошибки в зимних образах

Раніше стиліст Тетяна Базлова розповіла, що є універсальні речі, які можуть урятувати ваш зимовий образ. Докладніше — у матеріалі "Телеграфа".