Безглуздо та немодно: 7 застарілих зимових речей, які носять українки

Читать на русском
Автор
3192
Зима — чудовий час для самовираження Новина оновлена 27 січня 2022, 11:51
Зима — чудовий час для самовираження

Ці речі не варто носити цієї зими, тому що вони вже не актуальні та не модні.

У холодні пори року багато модниць часто "розриваються" при виборі теплого одягу, адже на перший план виходить питання: "Одягнутися тепло або стильно". Однак дівчата забувають, що і в мінусову температуру можна виглядати дуже стильно, адже дизайнери продумують моду і на теплі речі. Наприклад, цієї зими на піку лижний стиль — і модно, і тепло.

Також у світі моди повно актуальних у 2022-му році пуховиків та шуб, які зігріють вас у холод. Розповідали ми і про стильні светри та кофти. Однак є і багато антитрендів, які багато хто продовжує носити, обґрунтовуючи свій вибір зручністю та практичністю. Саме про такі застарілі речі і йтиметься далі.

Що точно не варто носити цієї зими:

  • Натуральне хутро

Такі шуби "традиційно" вважаються "ознакою" вищого класу. Однак час іде і мода на такий верхній одяг уже минула. Щобільше, багато екозахисників виступають проти вбивства тварин заради хутра, та й у моді зараз екологічність.

Натуральный мех
  • Капюшони (особливо з хутром)

Хутряні каптури виглядають громіздко і безглуздо, та й від сильних морозів вони вас точно не захистять. А ось зачіску зіпсувати можуть.

Капюшон
  • Пояси

Потрібно пам’ятати, що пояс не завжди доречний та не з усіма речами поєднується. При невдалому його застосуванні ви можете деформувати свою фігуру і додати собі візуально зайві кілограми.

Пояс
  • Снуд чи шарф-хомут

Теплий шарф, який точно зможе захистити від холоду і справді зігріє, але, на жаль, вони вже вийшли з моди.

Снуд или шарф-хомут
  • Уггі

Просте та тепле взуття, яке часто багато дівчат на зиму. Однак такий варіант взуття "зійде" лише для походу в продуктовий біля будинку або для поїздки на дачу/ліс. "В люди" у них краще не виходити. На додаток, таке взуття складно поєднується з іншими речами, і, більше, може зашкодити вашому здоров’ю.

Угги
Нога у такому взутті швидко втомлюється, і з’являється ризик виникнення плоскостопості.
  • Колготки

Це відмінний варіант для зими, головне правильно підібрати необхідний колір, фасон та товщину. Наприклад, тілесні колготки не поєднуються із зимовими речами, і візуально збільшують ногу.

Колготки
  • Шапки

Шапку взимку носити потрібно, але також потрібно знати які. Шапка-вушанка на хутрі, розмальовані варіанти з рюшами та окантовками — все це в топку. Про найстильніші варіанти головних уборів ми писали раніше.

Шапки

Носити пуховик, який зігріє будь-які морози, можна дуже стильно. Раніше ми писали із чим комбінувати шубу. У попередньому матеріалі ми розповідали про те, з чим носити зимовий пуховик, щоб виглядати на всі 100%.