Найкрасивіші та епатажні вбрання з червоної доріжки Оскара-2022 (фото)

Читать на русском
Автор
3445
Оскар 2022 Новина оновлена 03 травня 2022, 13:57
Оскар 2022

Деякі знаменитості прикрасили своє вбрання блакитними стрічками на підтримку України.

У неділю, 27 березня, Лос-Анджелес зібрав у стінах Dolby Theater найвідоміших зірок Голлівуду на церемонії вручення премії "Оскар" 2022 року. Ну і який же "Оскар" без найвідомішої червоної доріжки, на якій голлівудські знаменитості завжди з’являються в шикарному дизайнерському вбранні.

Церемонія у 2022-му році також не стала винятком. "Телеграф" пропонує вам трохи відволіктися від війни в Україні та помилуватися найяскравішими та найвідвертішими образами, в яких на "Оскар" прийшли перші голлівудські красуні.

Вибір нарядів для головної кінопремії в актрис впав на сукні та костюми, а також аксесуари, найвідоміших дизайнерів та дизайнерських будинків: Гуччі, Валентино, Tiffany & Co, Дольче та Габбана, Луї Віттон, Saint Laurent, Шанель, Жан-Поль Готьє та інші .

Найяскравіші вбрання Оскара 2022:

Біллі Айліш
Біллі Айліш
Дженніфер Гарнер
Дженніфер Гарнер
Емілія Джонс
Емілія Джонс
Винус и Серена Уильямс
Винус и Серена Уильямс
Тіффані Хеддіш
Тіффані Хеддіш
Лілі Джейсм
Лілі Джейсм

Раніше "Телеграф" писав, що на церемонії "Оскар 2022" хвилиною мовчання вшанували жертв війни в Україні, але саму війну чомусь назвали "конфліктом". Також багато гостей церемонії на червону доріжку одягли значки та нагрудні хустки у колір українського прапора.

Також "Телеграф" писав, що у 2022-му році головну кінопремію року вперше отримав глухонімий від народження актор — Трой Коцур, який, до речі, має українське коріння. Чоловік став "Найкращим актором другого плану", а фільм у якому він грав, "Кода"("CODA: Дитина глухих батьків"), отримав статуетку за "Найкращий фільм 2022".