Топ-5 прикрас, які підвищать градус стилю у вашому образі (фото)

Читать на русском
Автор
8035
Правильно підібрані прикраси підкреслять ваш стиль
Правильно підібрані прикраси підкреслять ваш стиль. Фото mollysims.com

Без прикрас лук виглядає нудно

Якщо ви вже навчилися складати образи з огляду на тренди літа-2022, не забудьте доповнити їх прикрасами. Цього сезону залишаються актуальними різні ланцюжки, а також тримаються в тренді чокери.

Як розповідає "Телеграф", про наймодніші прикраси цього літа пише стилістка Тетяна Мазука на своїй сторінці в Instagram. Вона виділяє щонайменше 5 топових тенденцій цього сезону.

Які прикраси в моді влітку-2022

У топ-5 найтрендовіших прикрас цього літа входять вироби з перлів. Але стилістка підкреслює, що барочні перли потроху відходять, а знову актуальними стають перлини правильної форми.

Сміливо можна доповнювати луки прикрасами з великих та маленьких каменів. Їх рекомендується поєднувати з різновидами ланцюжків.

Модні прикраси літа-2022
Головні тренди — перли та каміння

Мабуть, прикраси, що найбільше полюбилися останнім часом, — це всілякі кольє-ланцюги і ланцюжки. Стилістка дає їм "зелене світло" і в цю пору року.

Прикраси ланцюжки
Ланцюжки підійдуть до будь-якого луку

Чокери впевнено тримаються у тренді. Але тепер вони виконані не лише з оксамитової стрічки, а й із бісеру та інших матеріалів.

Чокери
Вибір чокерів досить великий

Літо – час для різних зачісок, які доречно доповнити сережками. Акцент, за словами стилістки, слід робити на обсязі.

Літні сережки
Об’ємні сережки

Також стилістка зазначила, що гнатися за трендами не варто. Найважливіше: розуміти свою стилістику одягу та відповідно підбирати прикраси. Тільки в такому випадку ви зможете створити гармонійний образ.

Раніше "Телеграф" розповідав, які сумки в моді цього літа і як підібрати трендовий купальник.