Що взути цього літа: топ-9 наймодніших варіантів взуття (фото)

Читать на русском
Автор
19767
Вибір взуття буде легким, якщо знати актуальні тенденції
Вибір взуття буде легким, якщо знати актуальні тенденції. Фото pinterest.com

На літо дизайнери представили масу стильних моделей кросівок, босоніжок, туфель і шльопанців

Щоб ваш образ був стильним, важливо не тільки знати головні літні тренди і правильно підібрати одяг, а й приділити увагу взуттю. Цього сезону актуальними залишаються як шльопанці та кросівки, що вже полюбилися, так і ультратрендове плетене взуття.

Як пише "Телеграф", про найактуальніше літнє взуття у 2022 році розповіла стиліст Марія Демчишина в Instagram. За її словами, є щонайменше 9 трендів, які допоможуть придбати модну пару взуття.

Цього літа мода вражає різноманітністю, і тенденції щодо взуття не стали винятком. Так, актуальними залишається чимало моделей літнього взуття на низькому ходу, але представлені й підбори з платформою.

Плетені шльопанці — практичний і стильний варіант на літо. Тим, хто не проти невеликого підбора влітку, підійдуть модні плетені босоніжки.

Плетене взуття
Незвичайна фактура

Кросівки – мастхев будь-якого сезонного гардеробу, особливо якщо це колаборація відомих брендів.

Літні кросівки
Літні кросівки можуть бути різними

Квадратний мис – та деталь, яка вкаже на вашу поінформованість у трендах літа-2022. Сміливо можете носити босоніжки із зав’язками чи без.

Взуття з квадратним мисом
Трендова деталь

Вінілісшкіра — один із найкращих замінників натуральної шкіри. Для літа цей матеріал чудово підходить. Такі босоніжки не перевантажать образ.

Взуття з вінілу
Витончений варіант

Гумове взуття – мабуть, найпрактичніший літній варіант. До того ж, виробники представили широку палітру кольорів такого взуття.

Гумові шльопанці
Комфорт і тренд в одному флаконі

Туфлі а-ля "Мері Джейн", що нагадують дитяче взуття для дівчаток, тренд цього сезону. З таким взуттям можна скласти складні та стильні луки.

Туфлі Мері Джейн
Для продуманих луків

Якщо віддаєте перевагу лаконічним босоніжкам, то вибирайте моделі з тонкими ремінцями. Цього літа вони у тренді.

Босоніжки з тонкими ремінцями
Невагомі на ногах

Взуття в стилі німецького бренду Birkenstock, який набув популярності завдяки фірмовим сандалям з ортопедичною устілкою, так само на хвилі цього літа.

Birkenstock взуття
Більш брутальний фасон

За шик і гламур цього сезону відповідають босоніжки на платформі. Чим вища платформа – тим менш зручно, але неймовірно ефектно.

Босоніжки на платформі
Яскраво та модно

Раніше "Телеграф" розповів, які сумки найтоповіші влітку-2022 і як вибрати стильний купальник на пляж.