Треніки та розтягнута футболка не підійдуть: топ-10 стильних варіантів домашнього одягу (фото)

Читать на русском
Автор
8269
Домашній лук важливий для тих, хто працює вдома
Домашній лук важливий для тих, хто працює вдома. Фото twitter.com

Домашній одяг може бути не тільки комфортним, а й модним

На вихід, чи то робота чи прогулянка, ми надягаємо найякісніший і стильний одяг, намагаючись врахувати всі останні тренди літа-2022. Тоді як вдома багато хто часто забуває про зовнішній вигляд, роблячи упор на зручність. Стилісти в один голос твердять: навіть у домашній обстановці можна бути стильною та привабливою.

Як пише "Телеграф", про найактуальніший домашній одяг розповідає стилістка Дар’я Григора в Instagram. За її словами, виробники думають про те, як має виглядати сучасний домашній одяг, якщо це не стереотипні "треніки та розтягнута футболка". Знайти зручні та стильні речі зараз, запевняє стилістка, можна в будь-якому мас, мідл і люксмаркеті.

Як пише стилістка, після переходу багатьох професій в онлайнпростір і пандемії коронавірусу, яка багато що змінила, виникла потреба в якісному домашньому одязі, який:

  • був би зручним, щоб просидіти у ньому до 8 годин;
  • мав би адекватний вигляд, щоб можна було прийняти відеодзвінок або взяти участь в онлайннараді, вибігти за потреби до магазину.

Так, для дому краще вибирати натуральні тканини та базові кольори або пастельні відтінки. Один із оптимальних варіантів одягу для дому – трикотажний костюм. Штани можуть бути як вільного крою, так і більш обтягуючими. Якщо мова про комплект, то кардиган можна доповнити майкою або топом.

Домашній одяг
Костюм — мастхев для дому
Домашній одяг
Домашній одяг може виглядати стильно
Домашній одяг
У топі — спокійні відтінки

Домашній лук можна скласти і з шортами або платтям, спідницею, а в більш прохолодну пору року — подовженим джемпером.

Домашній одяг
Зручно та жіночно
Домашній одяг
Затишні варіанти

Раніше "Телеграф" розповідав про літні речі, які ніколи не виходять із моди. Без них неможливий жоден базовий гардероб.