Утеплюємося на осінь правильно: як вибрати тренч на холодну пору (фото)

Читать на русском
Автор
7282
Найкращий варіант для ранньої осені — тренч
Найкращий варіант для ранньої осені — тренч

Модна підказка, яка допоможе вам підібрати стильний тренч.

Незабаром настане золота пора року осінь, а разом з нею прийдуть холоди. А це означає, що настав час знайомитися з верхнім одягом, який у тренді восени 2022. Серед найпопулярніших варіантів — пальто та тренч.

Стиліст Ксенія Пуртова у своєму модному блозі в Інстаграм поділилася кількома порадами, як обрати стильний тренч на ранню осінь 2022 року. На що потрібно звертати увагу при виборі верхнього одягу далі в матеріалі.

Як правильно вибрати тренч на осінь 2022

  • Фасон — вільний, прямий або трапеція.
  • Корекційні особливості — втаєний рукав показує фігуру, як є, спущене плече збільшує верх, а реглан візуально робить верх уже. Те саме з деталюванням: погони на плечах зроблять плечі ширшими і акцентують їх.
Как правильно выбрать тренч на осень 2022
  • Довжина – для будь-якого росту – довжина нижче коліна.
Как правильно выбрать тренч на осень 2022
Как правильно выбрать тренч на осень 2022
  • Рукав – міряйте тренч на товстий светр чи піджак. Якщо тісно, брати не варто.
Как правильно выбрать тренч на осень 2022
  • Склад тканини — якщо потрібен тренч, що не промокає, то краще вибирати моделі з бавовни з водовідштовхувальним просоченням, або плащову тканину.
  • Колір — кожен вибирає під свій гардероб і на свій смак. Тренч необов’язково має бути бежевим. Але все ж таки краще брати нейтральний колір, щоб не було проблем зі сполучністю.

Раніше стиліст Майя Кривобокова розповіла, як зробити свій гардероб максимально елегантним. Експерт назвала найголовніші осінні тренди 2022 року, які зроблять ваш образ більш неповторним.