Зробіть свої луки жіночнішими та сексуальними: як підкреслити за допомогою одягу (фото)

Читать на русском
Автор
2235
Як підкреслити жіночність за допомогою одягу
Як підкреслити жіночність за допомогою одягу. Фото freepik.com

Розповідаємо, як підкреслювати свою жіночність щодня

Чому в трендах лише штани та костюми? Коли вийде із моди оверсайз? А що, жіночність та сексуальність вийшли з моди? Це найчастіші питання, які представниці прекрасної статі ставлять стилістам.

Експерти у сфері моди вважають, що жіночність це насамперед стан жінки і приховати чи створити її за допомогою одягу просто неможливо, але, звісно, можна підкреслити.

Брючний костюм

Брючні костюми, запозичені з чоловічого гардероба, не заважають жіночності, а навпаки, об’ємні жакети "з чоловічого плеча" навіть підкреслюють тендітність, і приталені моделі зараз теж актуальні.

Брючний костюм

Монохром

Монохром створює вертикаль, витягує силует і робить стрункими, — такий прийом робить жінок красивішими і виглядає це дуже жіночно.

костюмы

Сукні та спідниці

Це перше, що спадає нам на думку. Це найпростіший спосіб додати до образу романтики.

Сукні та спідниці

Правило нейтралізації

Якщо з простої сукні хочеться зробити комплект цікавішим або, навпаки, заспокоїти акцентну річ, можна скористатися правилом нейтралізації, збалансувавши акцентну річ нейтральною базою.

сукні

Штани

Теж не зменшують жіночності, а навпаки, моделі з високою посадкою у поєднанні з каблуком можуть зробити ваші ноги від вух, продемонструвавши всю їхню красу.

Штани

Акцентуємо талію

Для надання жіночності досить підкреслити талію. Талія — одна з відмінних ознак між чоловіками та жінками, підкреслюючи її, ми автоматично додаємо своєму образу жіночності.

Акцентуємо талію

Блузи

Тут вирішують і силуети, і фактура, і деталі, і принти, і звичайно, колір — м’яка пастельна гама асоціюється у нас із ніжністю, м’якістю, тими самими жіночними характеристиками.

Блузи

Додамо, що літня мода цього сезону пропонує найширший вибір трендових суконь, актуальних спідниць та стильних шортів.