Зіпсують будь-який образ: шапки, які у 2022 році стали антитрендами (фото)

Читать на русском
Автор
49213
Антитренди шапок 2022
Антитренди шапок 2022

Таких головних уборів потрібно позбутися якнайшвидше.

Осінь не балує нас теплою погодою з початку вересня, проте сильні холоди та морози ще попереду. А щоб зустрічати їх у стильному "всеозброєнні", потрібно вивчити тренди верхнього одягу на осінь 2022 року, а також різних теплих аксесуарів. Але сьогодні ми хочемо розповісти вам про шапки, які є антитрендами у 2022 році та можуть зіпсувати навіть найстильніший образ.

Щоб ваш образ для холодів не виглядав застарілим, ми пропонуємо вам ознайомитися зі списком неактуальних моделей шапок, які більше не варто носити. І як бонус, поради чим застарілі моделі.

Антиренди шапок у 2022 році

  • Шапки зі стразами – у 2022 році такі моделі це ознака поганого смаку. Плюс до всього такі шапки мало до чого підходять. Чим замінити: рекомендуємо вибирати шапку без декору, або моделі великої зв’язки із "золотою" ниткою в шерсті.
Антиренди шапок у 2022 році – зі стразами
  • Шапка без відвороту — такі головні убори мало кому йдуть, а при тривалому носінні витягуються, і у них негарно загортаються краї. Чим замінити: придивіться до утеплених панам та беретів.
Антиренди шапок у 2022 році – без відвороту
  • Спортивні шапки такі моделі не слід використовувати як повсякденний варіант. Чим замінити: якщо ви швидко мерзнете, то радимо придивитися до шапок з подвійною підкладкою на флісі або шерсті.
Антиренди шапок у 2022 році — спортивні
  • Шапки з тонкого трикотажу, особливо довга, це тренд минулого десятиліття. Чим замінити: вибирайте шапки середньої або великої в’язки.
Антиренди шапок у 2022 році – з тонкого трикотажу
  • Шапки з великими написами, навіть якщо це логотип або монограма бренду — в 2022 такі моделі вже не актуальні. Чим замінити: як заміна однотонній шапці, можна звернути увагу на принтовані панами або теплі бейсболки.
Антиренди шапок у 2022 році – з написами
  • Шапка з хутряним помпоном — їхній час ще не настав. Чим замінити: можна залишити помпони, то вони мають бути з того самого матеріалу, з якого зробила шапка.
Антиренди шапок у 2022 році – з хутряним помпоном
  • Шапка-чалма (або шапка з вузлом) – такі моделі зовсім неактуальні цього сезону. Чим замінити: якщо ви шанувальник стилю бохо, то краще вибрати капелюх, шкіряну косинку або шапку.
Антиренди шапок у 2022 році — Чалма

Раніше "Телеграф" розповідав, яке взуття буде в моді восени 2022 року. Залишаються актуальними лофери, ботильйони, чоботи та інші моделі.