Як вибрати колготки на осінь? Стильні ідеї від тілесних до кольорових (фото)

Читать на русском
Автор
3789
Які колготки актуальні восени 2022 року
Які колготки актуальні восени 2022 року. Фото freepik.com

Також розповідаємо, як комбінувати різні колготки з осіннім взуттям

У будь-якому образі важлива кожна деталь. Свій лук представниці прекрасної статі повинні доповнювати не лише аксесуарами, макіяжем, а й правильно підібраними колготками.

Стиліст Ірина Катихіна розповіла не лише про тренди колготок, а й про те, як їх поєднувати із взуттям.

Тілесні колготки

Ідеальна щільність – не вище 15 den. Колір колготок має бути максимально наближеним до тону вашої шкіри. Колготки мають бути без блиску. Тілесні колготки носимо зі світлим взуттям. Якщо у вас темне взуття та світла спідниця, то гармонійніше виглядатимуть тілесні колготки. З кедами та кросівками — додаємо шкарпетки, які має бути видно.

Тілесні колготки

Чорні колготки

Без блиску. Колготки щільністю від 70 den приховують усі недосконалості та роблять ноги стрункішими. Чорні колготки носимо з темним взуттям.

Чорні колготки

Коричневі колготки

Протипоказаний блиск. Коричневі колготки добре доповнюють образи з бежевим, зеленим, синім одягом. Добре, якщо коричневий колір буде присутній в аксесуарах чи принтах. Не варто поєднувати із коричневими колготками білі речі. Звертайте увагу на щільність. Тонкий капрон коричневого кольору краще поєднувати з легкими сукнями та спідницями із шифону, шовку, бавовни. Більш щільний капрон добре поєднується з трикотажем, твідом, денімом, замшею.

Коричневі колготки

Кольорові колготки

Рекомендована щільність від 70 den. Вони повинні поєднуватися з одним із елементів образу — взуттям або сумкою, ременем, шапкою чи іншою річчю.

Кольорові колготки

Колготки із принтом

Колготки із принтом візуально розширюють ноги, тому носимо з обережністю. Колір взуття підбираємо у тон основного кольору колготок.

Колготки із принтом

Раніше "Телеграф" розповідав, яких помилок припускаються навіть досвідчені модниці при виборі шкарпеток.