Ніколи не вийдуть із моди і підходять абсолютно всім: цей фасон джинсів має бути в гардеробі у кожної (фото)

Читать на русском
Автор
17566
Прямі штани — завжди актуальні та модні
Прямі штани — завжди актуальні та модні

Не завжди потрібно ганятися за трендовими речами, щоб бути стильною.

Серед модних трендів будь-якої пори року завжди є парочка стильних фасонів джинсів, проте вони можуть досить швидко втратити свою актуальність. А це б’є по фінансах та й не завжди популярні моделі штанів йдуть і добре сидять на різних фігурах. Однак є один фасон, який завжди знаходиться в топі, і щобільше, такі штани ідеально сідають на будь-яку фігуру.

Секрет просто – це джинси прямого крою. Їхня головна особливість — ширина в стегнах і кісточках не відрізняється, пише prostoway. Мало того, такі штани універсальні, і підходять для будь-яких приводів і під будь-який одяг, головне вміти правильно створювати образ.

Наприклад, з класичними штанами можна зібрати будь-який образ – діловий, розслаблений, романтичний чи фатальний. Для походу на роботу в офіс такі джинси можна поєднувати із сорочками "чоловічого" крою, трикотажними жилетами або светрами. Образ можна доповнити піджаком.

Щоб створити більш святковий лук — поєднуйте штани з ошатним верхом. Для повсякденного образу прямі джинси – це ідеальний варіант: і під кросівки, і під черевики, плюс вони поєднуються з будь-яким іншим одягом.

Модні джинси 2022
Модні джинси 2022
Модні джинси 2022
Модні джинси 2022
Модні джинси 2022

Раніше "Телеграф" писав, що осіння погода дозволяє поєднувати одночасно багато одягу, важливо навчитися робити це зі смаком. Стилістка розповіла, що таке багатошаровість у моді і яке головне правило потрібно знати модницям.