Нюдові чи чорні: стилістка розповіла, як правильно підібрати колготки під образ (фото)

Читать на русском
Автор
9753
Колготки – важлива деталь у образі
Колготки – важлива деталь у образі. Фото pinterest.com

При виборі колготок потрібно врахувати низку нюансів

Цілісність образу залежить від багато чого, і важливо не тільки дотримуватися останніх трендів сезону. Навіть така, здавалося б, дрібниця, як колготки, може порушити силует та зіпсувати лук. Тому при підборі колготок під одяг та взуття потрібно врахувати деякі моменти.

Щодо колготок завжди виникають питання. Які вибрати, чи актуальні кольорові, чи можна тілесні? Відповіді на ці модні завдання озвучила стилістка Ната Москаленко у своєму блозі в Instagram.

Якщо говорити про тренди, то на подіумах були помічені кольорові, напівпрозорі чорні, принтовані моделі з лого й із сітки, розповідає стилістка.

Базові моделі, такі як чорні матові та нюдові, актуальні завжди. Так, чорні матові колготки можуть бути до 100 ден, більше стилістка не рекомендує, тому що тоді вони виглядають, як легінси, і псують образ.

Нюдові колготки повинні створювати ефект голих ніг. Тому їх видно не повинно бути! Вибирати найкраще моделі до 15 ден без блиску і в кольорі, найближчому до вашої шкіри.

Образ із кольоровими колготками
Яскраві колготки можуть стати акцентом образу
Колготки із сіточки
Сітка знову в тренді
Колготки з логотипом Прада
Логотипи бренди поміщають навіть на колготки
Колготки із принтом
Принт на колготках — писк моди
Образ із рожевими колготками
Кольорові колготки – зовсім не табу

Раніше "Телеграф" писав, як підібрати на зиму актуальний шарф. А також ми розповідали про модні тренди Нового року 2023 року.