Пір’я, стрази та оксамит: яку сукню вибрати на Новий рік, щоб виглядати приголомшливо (фото)

Читать на русском
Автор
14610
Новорічне вбрання дуже важливе для кожної дівчини
Новорічне вбрання дуже важливе для кожної дівчини. Фото pexels.com

На новорічній вечірці можна сяяти у всіх сенсах цього слова

Неважливо, ви зустрічатимете Новий рік 2023 в затишному колі сім’ї або підете на галасливу вечірку, варто продумати вбрання. Свято дає можливість відійти від практичних повсякденних луків і створити яскравий стильний образ. Блиск, паєтки, оксамит, стрази та пір’я – головні новорічні тренди.

Коли справа доходить до вибору ідеального вбрання для вечірки, пише standard, є безпомилкові способи одягнутися так, щоб виглядати надзвичайно. Якщо не знаєте, що одягти на Новий рік, то сукня – ідеальне рішення. Цього сезону різноманіття фасонів і кольорів дуже тішить.

Так, прикрасять ваш ансамбль паєтки і стрази, оксамитові елементи, вдало розташовані вирізи, які злегка додають відвертості, але при цьому виглядають досить скромно, або гарні банти, які змусять вас відчути головним подарунком під час свята. Якщо хочете бути в центрі уваги на новорічному вечорі, то придивіться до сукні з пір’ям та насичених відтінків. Довжину підбирайте на свій смак, але особливо у топі цього року міні.

Сукні на Новий рік 2023
Актуальна як довжина міні, так і міді
Сукні на Новий рік 2023
Виріз стане акцентом образу
Сукні на Новий рік 2023
Сміливо прикрашайте себе блиском і пір’ям

Раніше "Телеграф" розповідав, що підійде для святкування Нового року не лише сукня, а й елегантні костюми та комплекти. Образ можна підібрати такий, щоби став у нагоді не тільки на новорічну вечірку, а й для майбутніх урочистих подій.