Кожен знайде свій силует і дизайн: актуальні тренди пуховиків, які пасують саме вам (фото)

Читать на русском
Автор
3110
Названо моделі пуховиків, які актуальні взимку 2022-2023
Названо моделі пуховиків, які актуальні взимку 2022-2023. Фото instagram.com/matveyykl

В реальності знайти стильний пуховик легше, ніж здається

І досі місцями побутує стереотип, нібито пуховик — це практична та "прагматична" річ, з якою стильний образ не зробиш. Але пуховики бувають різними, а з актуальними та цікавими моделями можна скласти теплі та цікаві образи.

Український стиліст Матвій Калугін розповів про актуальні моделі пуховиків для жінок і чоловіків, а також, з чим носити ту чи іншу модель цього верхнього одягу на зиму. Кожен знайде силует та дизайн, який пасує вам найкраще!

Короткий пуховик

Короткі пуховики одні з найуніверсальніших. Комбінуються як зі штанами, так і зі спідницями. Підходять і тим, хто за кермом, і тим, хто багато ходить.

Короткий пуховик

Вкорочений пуховик

Вкорочені пуховики знайдуть місце в гардеробах тих, хто керує автомобілем. Також це гарна опція для візуального подовження силуету та балансування об‘ємніших стегон.

Вкорочений пуховик

Пуховик до середини стегна

Пуховики до середини стегна також збалансують об‘ємні стегна. А ще вони теплі та практичні!

Пуховик до середини стегна

Пуховик з поясом

Пуховики з поясом акцентуватимуть талію та робитимуть силует більш витонченим. Чудовий вибір для поєднань зі спідницями або сукнями.

Пуховик з поясом

Довгий пуховик

Довгий пуховик, всупереч поширеній думці, менш практичний. Краще розглянути його, перш за все, молодим мамам.

Довгий пуховик

Фігурний стібок

Фігурний стібок на пуховиках миттєво зробить ваш лук непересічним. Це можуть бути зигзаги, хвилі або ж цілі принти зі стібків.

Фігурний стібок

Вініловий пуховик

Вінілові пуховики практичні для нашого клімату, де взимку ледь не щодня дощить або сніжить. А також додають драматичної нотки.

Вініловий пуховик

Раніше "Телеграф" писав, що одним із головних трендів 2022 року є знімні капюшони. Вони з’явилися зовсім недавно, але вже стали дуже популярним аксесуаром.