І тепло, і красиво: як носити супермодну цієї зими вінтажну шубу (фото)

Читать на русском
Автор
43878
Мамина шуба – тренд сезону
Мамина шуба – тренд сезону. Фото hbo.com

Вінтажна шуба додасть вашому зимовому гардеробу родзинку

Якщо ви любите натуральне хутро, але переживаєте за екологічність, то тенденція до апсайклінгу – повторного використання – набирає все більше обертів у модних колах і вирішує це питання. Саме вінтажна шуба – один із головних трендів зими 2022-2023.

Як пише стилістка Ельвіра в модному блозі mooneliya в Instagram, шуби зі штучного хутра замінили натуральні та міцно зайняли свої позиції в модній індустрії. Однак у новому сезоні набули нової хвилі актуальності модні колись шуби. Можливо, трендова "новинка" висить у шафі вашої мами.

За словами стилістки, практично всі дизайнери відмовилися від використання натурального хутра у своїх колекціях. У масмаркетах представлений найширший вибір штучних шуб різних фасонів і кольорів.

"Штучне хутро — це, звичайно, гуманна альтернатива натуральному. Тепер не доводиться вбивати тварин заради створення хутряних виробів. Але... штучне хутро не таке вже й нешкідливе для нашої екології. Воно розкладатиметься століттями, виділяючи мікропластик. А переробити синтетику дуже складно", — пояснює стилістка.

Але в модній індустрії знайшли вихід: у моду увійшли вінтажні шуби з натурального хутра. Йдеться про шуби б/в, які були в гардеробі наших мам та бабусь. Крім того, подібні речі можна пошукати на ресейл-платформах, у вінтажних магазинах або секонд-хендах.

Виглядає вінтажна шуба приголомшливо і добре зігріває в мороз. Завдяки іншим актуальним речам та взуттю лук не буде застарілим.

Леопардові шуби
Леопардовий принт не втрачає актуальності
Вінтажні шуби
Вінтажна шуба — хіт цієї зими
Довгі шуби
Максі довжина залишається у тренді
Стильні образи із шубами
З шубою можна створити стильний зимовий образ
Стильні образи з вінтажними шубами
Настав час діставати мамину шубу з шафи
Стильні образи з короткими шубами
Комбінуйте вінтаж із сучасними фасонами
Стильні образи з вінтажними шубами
Пухнаста шуба зігріє вас у зимовий мороз
Стильні образи із шубами
Елегантні образи з шубами
Стильні образи із шубами
У шубі буде і тепло, і стильно

Раніше "Телеграф" розповідав, які пуховики в моді цього сезону. А також ми писали, як обрати трендовий шарф до зимового образу.