Топ-5 трендів 2023: без якого одягу не обійтися наступного року (фото)

Читать на русском
Автор
38453
Вже відомі головні модні новинки наступного року
Вже відомі головні модні новинки наступного року. Фото Depositphotos

Стилістка назвала основні тенденції майбутніх сезонів

Поточний рік добігає кінця, тому є сенс замислитися над тенденціями, які будуть актуальні у 2023 році. Багато модних трендів, що з’явилися в 2022 році, добре нам знайомі та перейдуть у майбутні сезони. Але дизайнери порадували й абсолютно новими ідеями.

Про головні тренди 2023 року розповідає стилістка Ганна Івашова у своєму модному блозі в Instagram. За її словами, варто придивитися як мінімум до п’яти фешн-ідей. Ці тренди сміливо можна додавати до свого гардеробу.

Отже, у топі трендів 2023 року опинилися:

  • Шкіряний total look. Тобто весь образ складається із виробів зі шкіри. Однак носити цілий рік шкіру (або екозамінник) неможливо, оскільки матеріал не пропускає вологу та повітря.
  • Паєтки — дуже актуальні напередодні новорічних свят. За словами стилістки, особливо круто виглядатиме сукня з паєтками з ботфортами та величезною шубою. Однак варто пам’ятати, що паєтки повнять.
  • Джинсовий total look. Шкіра не завжди доречна, тому в спекотнішу погоду рекомендується придивитися до джинсової сорочки і шортів.
  • Майки-алкоголічки — класична річ, яка отримала статус тренду. Цей тренд можна носити буквально з усім: від простих синіх джинсів до ошатних спідниць з паєтками
  • Джинси кльош. Зроблять фігуру крихкішою. Особливо добре ці джинси виглядають з верхом, що облягає.
Джинси кльош
Кльош стають все популярнішими
Образи з паєтками
Паєтки — хіт не тільки новорічної моди
Образи з майкою-алкоголічкою
Майка-алкоголічка увійшла до п’ятірки трендів 2023
Образи зі шкіряним одягом
Шкіра завжди виглядає стильно
Образи з джинсами
Джинсові монолуки – ефектний тренд

Раніше "Телеграф" розповідав, яке взуття буде на піку тенденцій у новому році, починаючи від новомодних кросівок і закінчуючи оригінальними підборами туфель.