Акцент на талії і вертикалі: шість стилістичних прийомів, щоб виглядати ідеально цієї зими (фото)

Читать на русском
Автор
2033
Зимові луки можуть бути красивими та затишними
Зимові луки можуть бути красивими та затишними. Фото freepik.com

Стилісти розкрили секрети створення стильних образів у холодну пору року

Взимку хочеться утеплити свій гардероб, але при цьому виглядати красиво та зі смаком. У цьому допоможуть кілька вдалих стилістичних прийомів, починаючи від монохромності та закінчуючи грою з обсягами. Завдяки модним хитрощам ваш зимовий лук буде актуальним.

Про секрети зимового стайлінгу розповідається в блозі про стиль pumpyourstyle.studio в Instagram. Стилісти визнають, що зі зниженням температури збільшується кількість нюансів, на які варто звертати увагу при формуванні зимових аутфітів.

Так, є як мінімум шість способів створити гармонійний лук взимку-2023.

По-перше, рекомендується додавати вертикалі. Це допоможе усунути кілька сантиметрів в обсязі й візуально подовжити зріст. Незастебнутий верхній шар (пальто чи куртка) – найпростіший спосіб додати вертикалі до образу, пояснюють стилісти. У холодну погоду замість цього можна одягнути довгий шарф, що спадає, або ж вибрати верхній одяг з рядом ґудзиків.

Образ із вертикалями
Вертикаль витягне силует

По-друге, пам’ятайте про колірну єдність. Монохромні поєднання забезпечать гармонійне зимове вбрання.

Монохромний образ
Монохром – знахідка для зими

Якщо ж хочеться додати контрастні плечові та поясні вироби, уважно підійдіть до вибору взуття в тон низу. Таким чином образ буде менш порізаний горизонталями і виглядатиме гармонійніше, йдеться в публікації стилістів.

Образи із взуттям у колір штанів
Колір взуття має значення

А ось допоможе надати витонченості силуету верхній шар з вираженою талією.

Зимовий образ з акцентом на талії
Вся увага на талію

Стилісти нагадують: при створенні зимового образу не варто забувати про гру обсягів. Є одне базове правило: під об’ємний пуховик чи пальто надягають менші об'ємні поясні вироби. Якщо верхній шар не надто об’ємний, підійдуть широкі штани.

Образ із грою обсягами
Не всі речі в образі мають бути об’ємними

Ще один важливий момент – довжина штанів у зимових образах. Для палаццо слід брати повну довжину, для звужених моделей — як повну, так і коротку. Стилісти діляться таким лайфхаком: якщо штани відкривають частину взуття, де розташована кісточка – це автоматично робить образ більш тендітним.

Образ зі шкіряними штанами
Від довжини штанів багато залежить

Раніше "Телеграф" розповідав, як правильно стилізувати різні матеріали в одному образі, наприклад, трикотаж та шкіру.