Макінтош, тренчкот чи може кейп? Як обрати пальто, яке підійде тільки вам (фото)

Читать на русском
Автор
14371
Яке пальто обрати, щоб бути стильною
Яке пальто обрати, щоб бути стильною. Фото freepik.com

Розповідаємо, в чому відмінність фасонів стильного верхнього одягу

Заплутались у різновидах пальт, їх моделях та особливостях? Давайте тоді поговоримо про характерні деталі різних видів цього верхнього одягу.

В блозі про моду sevens_look в Інстаграмі розповіли про різницю фасонів пальт "макінтош", "тренчкот" і "кейпу". Ви можете вибрати той одяг, який вам більш до вподоби і підходить по параметрам.

МАКІНТОШ

Прародич тренчкота з самого початку вважався "дощовиком". У 30-ті роки Чарльз Макінтош (на честь якого названий цей фасон) придумав склеювати каучуком 2 полотна тканини, які не промокали. Геніально, так? Найголовніші ознаки цього пальто — це:

  • прямий силует
  • відкладений комірець (з лацканами або без них)
  • позаду — шліца
  • похилі прорізані кишені
  • пояс і пати на рукавах
МАКІНТОШ

ТРЕНЧКОТ

Це пальто стало символом класики та елегантності. Класичний тренч – це двобортний плащ довжиною трохи нижче коліна з відкидним коміром, кокеткою, поясом і розрізом позаду. Тренч має манжети з ремінцями на зап'ясті, пояс і втачні кишені. Щоб виглядати більш стильно, сьогодні манжети на тренчі можна підвертати та не застібати пояс на пряжку, а зав'язувати його на слабкий вузол.

ТРЕНЧКОТ

ПАЛЬТО-КЕЙП

Кейпи можуть бути найрізноманітнішими: починаючи від елегантних шерстяних моделей, закінчуючи вечірніми моделями з фактурних тканин.

ПАЛЬТО-КЕЙП

Раніше "Телеграф" писав, як стильно одягатись в офіс і при цьому, щоб не було холодно. Важливою складовою ділового стилю є багатошаровість