Як носити легінси, щоб вони не додавали ваги: чотири формули стильного образу (фото)

Читать на русском
Автор
782
Легінси – атрибут гардеробу багатьох дівчат
Легінси – атрибут гардеробу багатьох дівчат. Фото ALTEREDSNAPS/pexels.com

З легінсами можна скласти оригінальні образи, погравши з об'ємами

Незважаючи на те, що в моду цієї весни входять дуже широкі джинси, актуальними залишаються і легінси. Це улюблений предмет гардеробу багатьох модниць. Справді, у них дуже зручно. Головне, вміти вписувати легінси в образ так, щоб він не виглядав застарілим.

Як розповідає блог про стиль pumpyourstyle.studio в Інстаграм, створення правильного та актуального образу з легінсами не завжди просте завдання. Свої нюанси є для дівчат із типом фігури "трикутник". Обтягуючи стегна, легінси додають кілька сантиметрів обсягу.

За словами стилістів, варто звернути увагу на чотири формули образів з легінсами, а саме:

  • блейзер + легінси + худі + кросівки
  • блейзер + легінси + пуловер + жокейські чоботи
  • пальто/тренч + легінси + худі + кросівки
  • блейзер/пуловер + легінси + каблуки

У блозі зазначають, що головне правило при створенні гармонійного аутфіту з легінсами полягає в наступному: об’ємний верх, але не об’ємний низ. Тобто для того, щоб компенсувати необ’ємний поясний виріб (легінси), потрібно одягати більш об’ємний плечовий виріб, пояснили стилісти.

Крім того, дівчатам з типом фігури "трикутник" модні експерти рекомендують підбирати плечовий виріб таким чином, щоб він закінчувався на найширшій частині стегна. Такий прийом допоможе уникнути візуального збільшення стегон.

Образ із легінсами
Образ із легінсами
Образ із легінсами
Образ із легінсами

Раніше "Телеграф" розповідав, які кольори будуть актуальні цієї весни. У моді маса стильних принтів та яскравих відтінків.