Великі гумові чоботи і багато сердець: тренди, які не кожен наважиться приміряти (фото, відео)

Читать на русском
Автор
12189
Big Red Boots викликають багато питань
Big Red Boots викликають багато питань. Фото distractify.com

Великий червоний черевик породив незліченну кількість мемів у мережі

Модні тренди 2023 року радують багатьох модників та модниць. Але також і щиро дивують, адже не кожен наважиться впровадити їх у свій повсякденний образ.

Сміливі тренди — не завжди означає "неносибельні". Персональний стиліст Анна Івашова розповіла, які три предмети гардероба викликають лише питання і є джерел багатьох мемів у всесвітній павутинні.

Серце

14 лютого минуло, а ось тренд на серця залишився з нами. На фото нижче — серцеподібна сумочка бренда Alaia.

серця в образах

Big Red Boots

Вже другий тренд у червоному кольорі. Незвичайні гумові чоботи мультяшного персонажа Астро Боя вже встигли підкорити TikTok та Інстаграм.

Big Red Boots
@staygroundead Walking down stairs in the #mschf big red boots 👀 #streetwear #astroboy #bigredboots #foryou #fyp ♬ original sound - staygroundead
@brokemagazine Replying to @burner so y’all can witness the removal of mschf’s big red boots in real time 💀👹 #mschf #mschfboots #mschfboot #astroboyboots #edgyfashion #fashiontiktok #fashiontok • • • edited by #brokemagazine ♬ original sound - lauren 🤠

Окуляри з кольоровим склом

У дусі 90-х, на жаль, таке скло погано захищає від сонця. Довго в них знаходитись не варто.

Окуляри з кольоровим склом

Раніше "Телеграф" писав, що у 2023 році у сфері моди спостерігається тенденція до комфорту. І стиль Casual comfort точно вривається в топ.